facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Turfman AB

Turfman AB

About

Turfman har levererat gräs till både Amatörer och Proffs sedan -72! Det är med stolthet vi konstaterar att Turfmans gräs täcker en hel del av Sveriges yta.

Story

Vi på Turfman AB säljer färdigt gräs på rulle. Antingen kommer ni och hämtar vid någon av våra odlingar i Halmstad eller Ängelholm eller så levererar vi det hem till eran dörr. Oavsett mängd måste du beställa i förväg 035-46188.

Vi har även färdiga mattor med sedum för mark- och takanläggning. Mattorna för mark kan användas i sluttningar, rabatter, på mur eller för att mjuka upp intrycket i en stensättning. För anläggning på tak har vi allt från tätskiktet och upp. Sedum på tak passar bäst om taket har en lutning från 2-27 grader och ger ett levande tak som växlar utseende i takt med årstiderna.



"Färdig Gräsmatta och Gräs av högsta kvalitéI mer än 40 år har vi odlat och sålt färdig gräsmatta. Det är med stolthet vi konstaterar att Turfmans gräs rullats ut och täcker en hel del av Sveriges yta. Det är vår långa erfarenhet och vårt hårda jobb tillsammans med klimatet som gör att Turfmans gräs håller så hög kvalitet.Färdig gräsmatta är det självklara valet när du vill ha en stark och motståndskraftig gräsmatta som är användbar direkt. Vi sköter våra gräsmattor, från frö till färdiga rullar, med kärlek och tid. När de är frodiga och redo att skördas levererar vi din färdiga gräsmatta direkt hem till dig. Det enda du behöver göra är att rulla ut den och njuta!"
Address: Andersfälts Gård 200A, 30596 Eldsberga
Phone: 035-461 88
City: Eldsberga
Zip Code: 30596



related searches: Turfman ab eldsberga review, Gräsmatta på rulle
Reviews
Trevlig personal och gräset jag fick på rullarna var fint och lättarbetat. För fem stjärnor hade jag önskat några skyltar på småvägarna för att lättare hitta dit.
Fantastiskt trevlig personal
Väldigt hjälpsam personal! Lite svårt "att hitta", då båda vägarna dit enligt GPS:en är genom privat mark, men det är bara att köra på!
Super trevliga människor proffs på det dom gör
Enkelt, smidigt, trevligt bemötande och välskött! Väldigt fin kvalitet på gräsmattan
Fint sedumtak från Turfman!
Bra gräsmatta och rådgivning.
Kanon! Hjälpsamma.
Comment on this business

to add Turfman AB map to your website;