facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tuthammarens Ridcenter

Tuthammarens Ridcenter

About

Tuthammarens Ridcenter är en topp modern anläggning som ligger 1 mil norr om Uppsala.

Story

Tuthammarens Ridcenter är en träningsanläggning. Vi har många högt kvalificerade tränare inom dressyr och hoppning. Även tömkörning och löshoppning. Två stall bygg år 2009 och 2010, med golvvärme för en skön och avkopplande miljö. Ridhus byggt 2009 i limträ med stora fönster och underlaget är med ottomatta och fibersand 20*60m, paddock med grus och sand 20*60m. Galoppväg 1700m. Alla hästar har en egen grushage med höautomater och i gräshagarna går dom två och två.
Återförsäljare åt Pavo hästfoder och RS torv, spån och torvmix och Bionorras spånpellets



"Tuthammarens Ridcenter ligger ca 15 min norr om Uppsala mot Storvreta och drivs av Åsa - dressyrryttare & C-tränare och Lars Gamvik.Vår verksamhet omfattar uthyrning av boxar, träning och utbildning av både häst och ryttare.På anläggningen finns 15 st boxplatser, ridhus 20*60 m med fiberunderlag och ottomatta, paddock 20*60 m med flis och sand, en ridslinga som är grusad.2 st lösdrifter.Vi kan även erbjuda övernattning för häst och ryttare, kurser och konferenser.På gården finns också försäljning av Pavo hästfoder, Equinatura och Eclispe Biofarmabs tillskott, hansbosport, stallpellets, kutterspån och vedförsäljning samt tvätt och impregnering av hästtäcken.Varmt Välkomna önskar Åsa & Lars"
Address: Östa Tuthammaren 36, 74391 Storvreta
Phone: 0702122266
City: Storvreta
Zip Code: 74391


Similar places near
Ärentuna Prästgårds terrängbana Ärentuna Prästgårds terrängbana 4 km Träningsbana för dig som vill prova på att hoppa terräng, bra bana för ponny och ungh...
Reviews
Fin anläggning med lite för få parkeringar vid större evenemang.
Lite för blöt utebana när det regnar den blir väldigt tungriden men i det stora hela en bra anläggning
Ett komplett ridhus med allt som man önskar. Trevlig personal
Bra och välskött ställe.
Comment on this business

to add Tuthammarens Ridcenter map to your website;