facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tvärskogs Bil & Mek

Tvärskogs Bil & Mek

About

Vi utför de flesta förekommande reparations- och servicetjänster på fordon. Hos oss får du personlig service oavsett om du är privat- eller företagskund.

Story

Vi har utrustning för personbilar och lätta lastbilar. Med mångårig erfarenhet av alla typer av bilreparationer mm på samtliga bilmodeller.

Avgassystem, bromsar, däck, bilelektronik, service enligt bilfabrikantens rekommendationer (datorbaserade serviceprogram), service enligt kundens önskemål, motorreparationer, däckverksamhet med däckförvaring.

Vi utför de flesta förekommande reparations- och servicetjänster på fordon. Hos oss får du personlig service oavsett om du är privat- eller företagskund. Vi erbjuder fasta priser på servicepaket och reparationer för olika fordonstyper.

Reparationer och service utförs med såväl original- som eftermarknadsdelar. Allt efter överenskommelse med kunden. (Med upp till 2 års garanti

Address: Mortorpsvägen 29 Tvärskog, 388 93 Ljungbyholm
Phone: 0480-340 40
es.kemlibsgoksravt@ofni
City: Ljungbyholm
Zip Code: 388 93



related searches:
Similar places near
Krilles Plåt & Bilverkstad Krilles Plåt & Bilverkstad 7 km Mycket kunnig och serviceinriktad personal med stor vilja att kunden ska känna dig nö...
Reviews
Toppen service. Snabb på att hitta delar och på att fixa. Rekommenderar.
Personlig och bra service.
Alltid trevligt bemötande här!
Kunniga, trevliga, seriösa, ansvarsfulla. Tar sig alltid tid. Alltid ett fint bemötande och bra service! Tack!
Bra verkstad med kunnig personal
Bra och prisvärda. Trevlig personal.
En riktig byverkstad. Ny och fräsch butik Trevlig personal.
Alltid mycket bra service. Även om man bara kommer med småsaker så tar de sig tiden att hjälpa en vilket jag bara kan tolka som ett företag med en affärsidé som går ut på att inte ta några genvägar till skillnad från många andra bilverkstäder, samma gäller för deras trädgårdsmaskinavdelning. Fortsätt precis som ni gör nu!
Trevlig och bra personal
Där finns all hjälp man behöver!!
Comment on this business

to add Tvärskogs Bil & Mek map to your website;