facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tvättbutiken i Karlstad

About

Du kan lämna all din tvätt med förtroende till oss på Tvättbutiken! 54 års erfarenhet! Vi har resurser och kompetensen att göra all din tvätt skinande ren.

Story

Hushållstvätt i Karlstad
Tvättbutiken är en kemtvätt i Karlstad som kan lösa dina tvättbehov snabbt och bekvämt. Vi tvättar alla typer av kläder och är experter på fläckborttagning. Vi tvättar och fräschar till bröllopsklänningar före eller efter den stora dagen. Vår service är snabb och effektivt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Tack vare lång erfarenhet och mångsidig utbildning kan vi erbjuda en stor variation av tjänster såsom fläckborttagning, pressning, textilvård och förstås all form av kemtvätt.
• Kemtvätt av kavajer, kostymer och klänningar
• Mockatvätt och skinntvätt
• Fläckborttagning för de svåra fallen
• Hushållstvätt
Och mycket mer!



Garantier
Våra medarbetare på Tvättbutiken har lång erfarenhet och stor kunskap i branschen. Vi använder bara de bästa produkterna och den senaste tekniken för bästa möjliga resultat.
När du lämnar dina kläder hos oss kan du alltid lita på att de är i trygga händer. Vi hanterar alla plagg med försiktighet eftersom vi vet hur viktiga de är för dig. Det innebär också att vi arbetar snabbt och effektivt för att du skall få tillbaka dina plagg så snabbt som möjligt.
Trots vår snabba service och höga kvalitet på våra tjänster kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. I vår modernt inredda butik tar vi emot dig med glädje och positiv energi, en del av den service vi anser självklar för våra kunder. Kontakta oss gärna för frågor om vad vi kan tvätta och hur du bäst använder dig av våra tjänster. Vi garanterar dig en fläckfri service!

Address: Fredsgatan 1 A, 652 25 Karlstad (commune)
Phone: 054159263
City: Karlstad
Zip Code: 652 25


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 13:00


related searches: Fredsgatan Karlstad, Kemtvätt Karlstad, Tvätteri Karlstad, Biltvätt Karlstad, Tvätt hästtäcken Karlstad, Hemstäd Karlstad, Kemtvätt Karlstad pris, Kemtvätt Hammarö
Reviews
Tack så mycket
Bästa tvätten Trevligt bemötande fantastiskt tvätttesultat
Bestämde i förväg mellan två lagningar pris på 100/150kr beroende på vilken lagning det blev. De gjorde den billigare men tog det högre priset. Lagningen var sned och tyget gick sönder efter 15 minuter med tröjan på. Lämnade bort den för att få ett bra resultat men fick ett sämre resultat än om jag gjort det själv.
Mycket snabbt, bra kvalitet, trevligt
<span dir="ltr
Comment on this business

to add Tvättbutiken i Karlstad map to your website;