facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tvedöra Badplats

Address: Lund
City: Lund


Similar places near
Hällestadljus Hällestadljus 6 km Vackra handstöpta ljus i många olika modeller.
Löberöds Församling Löberöds Församling 7 km Trevligt i en liten by
Hemtjänst Hemtjänst 9 km
Blå Himmel Blå Himmel 10 km
Åsas Hundar Åsas Hundar 11 km
FM Entreprenadkonsult AB FM Entreprenadkonsult AB 14 km Vi åtar oss projektledning inom bygg och anläggnings projekt, BAS-U uppdrag, Kontroll...
Reviews
Har endast kännedom om Tvedörasjön! Den är så charmig o lämpar sig utmärkt för vinterbad! Vilket jag huvudsakligen ägnat mig åt där under vintern tillsammans med Coolaqvinnor och män. Samt gått runt sjön om väglaget lämpar sig med Jussi, min hund! Sjön är alltså väldigt liten!
Jättefin badplats ! Underbart vatten. MEN hur kan jag parkera bilen närmre själva stranden utan att behöva ställa bilen på parkeringen ca 1-1.5 km längre bort ? Finns där en bättre väg till närmre parkering ?
Detta är en jättefin badplats mitt ute på det natursköna pansarövningsfältet Revingehed. Antalet parkeringsplatser är begränsat och militären avlyser Tvedöra när större övningar på gång. Sjön är ett gammalt grustag som fyllts med grundvatten. När vattnet stiger upp genom sanden filtreras det och blir nästan helt klart. Intill sjön finns två minnesstenar till åminnelse av när Tvedöra var mötesplats för Kungliga Södra Skånska Infanteriregementet under åren 1825 till 1887.
Väldigt fin badplats med rent och klart vatten.
Trevlig plats för ett skönt bad. Finns plats för alla. Blir djupt ganska snabbt.
Blir mer och mer gräs på badplatserna för varje år. Det är en bra badplats om man har hundar eller barn.
Gemytlig och hemtrevlig familjebadstrand. Långgrunt och rent vatten. Även lämplig för hundägare eftersom hund är tillåten.
Ett bra bad, ganska skönt vatten. Men inte så bra utrymmen som förr, det har sats upp nya staket. Vattnet är inte så klart som det var förr, det börjar växa igen, nu när det inte bryts sand längre.
Fint ställe för kvällsbad sensommarkvällar.
Härligt ställe och lätt att ta sig dit.
Comment on this business

to add Tvedöra Badplats map to your website;