facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tveta Motionspår och Utegym

Address: Södertälje
City: Södertälje


Similar places near
The Beach Soccer The Beach Soccer 4 km Vi gillar fotboll på sand i världens finaste beachhall. Välkommen till The Beach Soc...
Reviews
Tvetaspåret är fantastiskt på alla sätt och vis! Flera olika längder att välja på på breda stigar som slingrar sig i varierande miljö genom fantastisk skog.
Jättebra ställe, men jag önskar mer. Hinderbana för vuxna i form av obstacle course race. Utegymmet önskas utökning. Många i Södertälje som tar sig ut hit och jag tror många skulle blir riktigt glada av en fast hinderbana med naturliga vattenhinder osv.
Direkt när det har kommit lite snö så är de ute och spårar och rapporterar på skidspår.se. Fina spår som de lyckats skrapa ihop. Ännu bättre hade de lyckats nere på sjön som var 13km dubbelspår med ordentligt stavfäste. Grymt jobbat! Trevlig stämning i spåret. Vi blev omkörda av de flesta eftersom vi hade barnen med men ingen klagade på att de fick gå ut spåren när de skulle åka ifatt. Istället hejade de på barnen. Mycket trevligt!
Rent och välskött. Utegym och elljusspår. Var beredd på att det är mycket folk vår, sommar och höst. Ett tips är att åka dit lite senare på kvällen.
Bra terräng, både backar och plant. Bra för både nybörjare och vana orienterare. Det finns olika spår som är bra uppmärkta i skogen så det är nära omöjligt att gå vilse. Vid parkeringen finns ett utegym lagom för den som vill utöva mer viktträning. Fantastisk natur och ett vandrarhem precis vid parkeringen.
2,5 km och 5 km är åkbara med hyggliga spår
Inte så långt åka till platsen från Sötelje, olika långa spår, jag kommer åka dit flera gånger
Många olika spårlängder och ett bra utomhusgym som fortfarande står oförstört. Vi får se hur länge det håller...
Bra jogging spår. Backigt dock
Snurrade tre varv på milen som höll mycket bra kvalité med tanke på snömängden. Tack till spårpatrullen! Tillbaks imorgon...
Comment on this business

to add Tveta Motionspår och Utegym map to your website;