facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Two-Sixty

Two-Sixty

About

Hardstyle duo from Sweden.

Instagram: @twosixtyofficial
Snapchat: @íts260
Soundcloud: https://soundcloud.com/twosixty
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC2JEIbSft3hvpGAIP08rGMA

[email protected]
[email protected]

Address: Helsingborg
City: Helsingborg


Similar places near
Sanja Streuli • Songs in the key of life Sanja Streuli • Songs in the key of life 3 km Sång som berör och gör avtryck. För livets alla tillfällen.
Paolo HBG Paolo HBG 4 km Första besöket, över förväntan med god mat och service till rimliga priser! Rekommend...
BamBam Band BamBam Band 5 km Grymt Coverband med soundet, attityden och musiken
Existenz Existenz 5 km Punkband from Helsingborg/Sweden
Ldm Studios Ldm Studios 8 km LdM Studios Vi erbjuder inspelning av musik, till band, enskilda personer ( sk. Sing ...
Reviews
Vad roligt att äntligen ha brunch i stan. Personalen var jättetrevlig och menyn hade en del att erbjuda. Jag och en vän delade på en chicken waffle, american pancake och melon sallad. Maten var riktigt god och tyckte priserna var normala för fik/finare frukostar. Däremot var matcha latten och is latten inte värda öht då glasen var oerhört små med tanke på priset. Lokalen var heller inte speciellt mysig därav en 4:a.
Jättegod ägg Arlington och trevlig personal men minus för prisetMat: 5/5
Testade grillad ost macka, helt okej var inte dålig smak. Men brödet var oerhört hårt, och osten var inte varm. Lär inte äta den igen. Trevlig personal. Stället var inte så ”ombonat” och kändes kanska karaktärslöst.
Lång väntan på små överprisade rätter i en spartansk och skitig miljö. Fullt med disk kvar på borden, dåligt avtorkat och golvet fullt med med matrester. Det går inte att driva detta stället med så lite personal som till största delen verkar bestå av oerfarna sommarjobbare.Mat: 2/5
Lokal amerikan här, var exalterad över idén om ett ställe av typen frukost/brunch att gå till eftersom det till synes är otroligt svårt att hitta i Sverige. Med detta sagt var denna plats, för det mesta när det gäller maten, en besvikelse. Jag är ett fan av ställen som låter kunderna veta allt på menyn, äggröran har hackad salladslök överallt och i princip i dem, bra om du gillar det men hemskt om du bara ville ha några vanliga äggröra. Hashbrown var funktionsduglig även om ganska liten för priset. Sammantaget lite dyrare än vad det är värt, men personalen var fantastisk och vänlig och borde ärligt talat bara vara på en bättre anläggning.
Jag förväntade mig att pannkakorna skulle vara större och juicen likaså. Jag blev avskräckt från att beställa mer mat på grund av väntan, men jag antar att det är normalt för en ny anläggning. Kommer tillbaka igen någon gång!
Mat: 5/5
Mat: 5/5
Comment on this business

to add Two-Sixty map to your website;