facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tylhammar's Catering

"Välkommen till Tylhammars CateringVi har den perfekta maten för både privatcatering och företagscatering.Och har många års erfarenhet av att anordna cateringmat till stora och små sällskap. Vår specialitet är bufféer med olika teman.Vi erbjuder även 3-rätters, exotiska köttfat, pajer, smörgåstårtor, mingelmat, julbord med mera och kan ta hand om hela cateringarrangemanget med personal, porslin, linne, dukning och blommor.Vi finns strax utanför Vedum i Vara kommun och levererar vällagad, god och fräsch cateringmat till Vara, Nossebro, Lidköping, Herrljunga, Vårgårda, Alingsås mfl.På Tylhammars Catering lagar vi maten med kärlek för att ge bästa smakupplevelsen!"
Address: Vedum Hornborga , Vedum 530 10, O, SE
Phone: +46 512 400 17
City: Vedum
Zip Code: 530 10



related searches: Tylhammar's catering menu, Tylhammar's catering reviews, Tylhammar's catering photos, Catering Skara, Catering Järpås, Vårbuffé catering, Catering Skaraborg, Catering Lerum
Reviews
Alltid lika fin och prisvärd mat. Smörgåstårtorna är verkligen underbara och jordgubbstårtan är en riktigt midsommardröm!
Mkt nöjda ned både mat och tårta
Alltid lika gott, kyckling smörgåstårta till jobbet på förmiddagen och sedan höstbuffen till kvällen, en perfekt kombo så gott
Tylhammars catering var pricken över i:et på vårt bröllop. Maten var mycket uppskattad, tårtorna var lika goda som de var vackra, priset och kommunikationen innan den stora dagen var också bra. Rekommenderas varmt.
Mycket god o vällagad mat och rejält tilltagna portioner dessutom .
Kanongod mat. Prisvärt. Kunnig och trevlig personal
Blir inte godare än hos Tylhammars Catering.
Jättegoda smörgåstårtor
God mat och bra service
Comment on this business

to add Tylhammar's Catering map to your website;