facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Typografiska Ateljén

Typografiska Ateljén

About

Typografiska Ateljén är ett tryckeri i Stockholm som jobbar för att ge varje kund personlig service och trycksaker av högsta kvalitet.

Story

Vi är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet som vill ge varje kund personlig service och trycksaker av högsta kvalitet. Vårt tryckeri i Stockholm är proppat med kunskap för att du ska få bästa möjliga produkt.

Hög kvalitet har alltid varit vår ledstjärna, och det gäller såväl våra trycksaker som vår service. Vi har en bred och modern maskinpark som håller högsta kvalitet.

Personlig service är något av det viktigaste i vår verksamhet. Som kund hos oss så lovar vi att göra vårt yttersta för att du ska känna dig mer än nöjd. Vi är noggranna och flexibla och vi jobbar ständigt för att lösa eventuella problem innan de inträffar.

Leverans i tid låter självklart och för oss är det precis det. Vi kan stolt säga att vi är ruskigt snabba när det verkligen behövs utan att för den saken tumma på kvaliteten.

Miljövänligt tryck är mycket viktigt för oss och vi strävar alltid efter att våra produktioner ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

Address: Bergfotsvägen 5, 14733 Tumba
Phone: 0853060047
City: Tumba
Zip Code: 14733


Opening Hours

Monday: 08:30 - 17:00
Tuesday: 08:30 - 17:00
Wednesday: 08:30 - 17:00
Thursday: 08:30 - 17:00
Friday: 08:30 - 17:00


related searches: Ewa typografiska
Reviews
Typografiska Atljén rekommenderas varmt. Jag fick nyligen av hjälp av dem med att trycka upp en årsbok för första gången. Fick alltid snabba svar, råd och handledning det var många frågor och också alltid utomordentligt trevliga. Det gick också väldigt snabbt att trycka, skära och limma. Hela processen var alltså väldigt smidig!
Service som är på topp och ett resultat som man är HELT nöjd med. Tack Einar&Co
Comment on this business

to add Typografiska Ateljén map to your website;