facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tyresö Gymnasium

Tyresö Gymnasium

About

Tyresö gymnasium erbjuder flera spännande yrkesprogram, alla med lärare som brinner för att undervisa och stimulera dig som elev.

Story

Tyresö gymnasium har resurser som inte längre är så självklara på alla gymnasier. Här finns ett stort bibliotek, en matsal med flera olika rätter varje dag, idrottshallar, replokaler, elevhälsa, studie- och yrkesvägledare, kurator och speciallärare. Dessutom har vi fina traditioner som julshow, kaveln och bal för alla studenter.

Vi satsar på att eleverna ska få jobb efter utbildningen och vi lägger stor vikt vid eget företagande. Vi har ett nära samarbete med näringslivet både i Sverige och utomlands.

Vi vill att du under din skolgång ska få det senaste inom läromedel och behöriga lärare som verkligen bryr sig om dig och din utbildning. Vi vill att du skall få varierade idrottslektioner och inte bara ett gymkort. Vi vill att du skall få god och näringsrik lunch varje dag och inte bara några lunchkuponger. Vi är en riktig skola, en skola som har funnits i snart 30 år.

Välkommen till Tyresö gymnasium. Vi kommer se till att du får rätt färdigheter och verktyg för att kliva ut i framtiden!

Address:
Phone: +46857829940
City: Tyresö


Opening Hours

Monday: 07:30 - 17:00
Tuesday: 07:30 - 17:00
Wednesday: 07:30 - 17:00
Thursday: 07:30 - 17:00
Friday: 07:30 - 17:00


related searches: Vklass, Tyresö kommun
Similar places near
Tyresö Gymnasium Tyresö Gymnasium 44 meter Mustiga sängar med smak av tå bira
Forellskolan Forellskolan 1 km Forellskolan, "Forellen" var en grundskola för årskurs 6-9 i Tyresö kommun.
Comment on this business

to add Tyresö Gymnasium map to your website;