facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tyresö Taekwon-Do Academy

Tyresö Taekwon-Do Academy

About

Vi på Tyresö Taekwon-do Academy erbjuder dig ett brett utbud av fysisk & psykisk träning – Sport, motion & självförsvar med Gemenskap, glädje och självklart disciplin. -Taekwondo-Do en självförsvarskonst från Korea.



"Välkommen till en av Sveriges största Taekwon-Do ITF klubbar! Träning för barn och vuxna. Gemenskap, glädje och disciplin. Välkomna hit!"
Address: Siklöjevägen 27, 135 41 Tyresö
City: Tyresö
Zip Code: 135 41



related searches: Taekwondo Nynäshamn, Taekwondo Värmdö, Tyresö Fight Center, Tyresö BJJ
Similar places near
Tyresö Ju-Jutsu Tyresö Ju-Jutsu 10 meter Ju-Jutsu Kai Tyresö
Tyresö Kampsport Tyresö Kampsport 667 meter Grym klubb, grymma tränare, grym träning och alltid roligt
Concrete Bjj Tyresö Concrete Bjj Tyresö 805 meter Bästa gubbarna!
Tyresö Schackklubb Tyresö Schackklubb 1 km Tyresö Schackklubb, tidigare Bollmora Schackklubb, har sin verksamhet framför allt i ...
Granängsringens FC Granängsringens FC 1 km Granängsringens FC är ett fotbollslag som håller till i Tyresö. Inför säsongen 2017 ...
Tyresö Judo Tyresö Judo 4 km Fantastiskt trevlig och välkomnande atmosfär samt engagerade ledare. Min erfarenhet ä...
Su Ha Ri Karate Wado Ryu Su Ha Ri Karate Wado Ryu 4 km Su-Ha-Ri Karate Wado Ryu www.suhari.se (work in progress) är medlem i WIKF Sweden www...
Tyresö Royal Crowns Tyresö Royal Crowns 7 km Föreningen grundades den 8 mars 1990 av gymnasisterna Martin Engdahl och Andreas Ehre...
Reviews
Grym lokal och riktigt trevlig klubb att träna med för alla åldrar.
Bästa taekwondoklubben! Klubben har en extremt välkomnande atmosfär med seriösa och engagerade lärare. Spelar ingen roll vad du har för tidigare erfarenhet eller ambition inom kampsport, här kommer du att utvecklas. Detta är verkligen en klubb för alla!
Med en bakgrund i kampsport var det roligt när min dotter ville börja träna Taekwondo. Vi fastnade för Tyresö Taekwondo Academy pga hur bra klubben var med barnen. Efter att ha pratat lite med tränaren tyckte denne att jag också skulle komma och träna. prova på. Det var över 4 år sedan nu och vi är beroende.
En mycket bra och välkomnande klubb. Kände mig som hemma första träningen eftersom det var en bra blandning människor med en seriös tränare. Åldersspannet och svårighetsgraden var varierad i gruppen vilket gjorde att man kände sig bekväm även som nybörjare men det finns även möjlighet att komma långt i dessa grupper då de har bra disciplin och duktiga tränare. Rekommenderar starkt!!
Grym klubb där alla är välkomna! Hög kompetens på tränarna som ger alla det de behöver för att utvecklas. Intresserade bör verkligen prova!
Tyresö Taekwondo Academy är en klubb där alla får plats, alla har roligt tillsammans och där det verkligen är kul och utvecklande att träna. Klubben jobbar dessutom hårt för att ständigt förbättra sig.
Bra klubb med bra tränare som är engagerade. Rekommenderar att alla som vill ska prova på! Bästa klubben i Tyresö!
Jag och mina 2 söner älskar Tyresö Taekwondo Academy. Roligt träningssätt för hela familjen!
Fantastiskt för barn
Översatt av Google Fantastisk atmosfär! Utbildade och mycket motiverande tränare. Min personliga erfarenhet hittills från en mindre stad i Sverige Jönköping tycker jag Tyreso Taekwondo Academy är bäst i Stockholm. Original Great atmosphere! Educated and very motivating coaches. My personal experience so far coming from smaller town in Sweden Jönköping i find Tyreso Taekwondo Academy best in Stockholm.
Comment on this business

to add Tyresö Taekwon-Do Academy map to your website;