facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tyresö Tandvårdsteam

Tyresö Tandvårdsteam

About

Här på kliniken arbetar tandläkare och tandhygienister i teamtandvård kring dig.

Story

Här på kliniken arbetar tandläkare och tandhygienister i teamtandvård kring dig. Vår filosofi är att hjälpa dig till en friskare mun och lägre tandvårdskostnader. Vi ger dig förutsättning att bli din egen tandvårdare 364 dagar om året.

Våra styrkor är vår breda kompetens och vårt genuina intresse för att åstadkomma bra tandresultat. Vi förenar vårt lokala omhändertagande med säkerheten att tillhöra en större organisation som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård.

Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård och du som patient kan snabb få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

Välkommen!



"Happident är en modern tandvårdskedja med kliniker i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Genom ett heltäckande utbud anpassat efter patienternas behov och inbjudande miljöer skapar vi leenden för livet."
Address: Västangränd 16, 135 40 Tyresö
Phone: 0855656565
City: Tyresö
Zip Code: 135 40


Opening Hours

Monday: 07:45 - 18:00
Tuesday: 07:45 - 18:00
Wednesday: 07:45 - 17:00
Thursday: 07:45 - 17:00
Friday: 07:45 - 12:30


related searches: Rotkanal pris, Happydent sweden, Aqua Dental Stockholm, Tandställning delbetalning, Orasolv Clinics AB
Reviews
Dåligt gjord lagning. Istället för att kolla och försöka korrigera känna, slipa, polera en mycket tydlig kant runt lagningen som orsakade ilningar så tog de en röntgen som "inte funkade", sa att de måste göra en panoramaröntgen istället. Direkt efter sa de att tanden måste dras ut, och att det vart 880:- för röntgen. Fick ingen information innan om att den extra röntgen skulle kosta något. Dumt nog betalade jag bara. Gick till annan tandläkare som utan röntgen korrigerade lagningen. Tanden började bli bättre samma dag. Skrev mail om detta till företaget som klagomål, givetvis svarar de ej. Undvik detta oseriösa företag. Skulle ge noll om jag kunde.
Skojartandläkare. Gå inte hit om du vill ha bra tandvård. De vill bara tjäna pengar på dig! Har aldrig blivit så nonchalant behandlad som vid min senaste kontakt. Nä, usch! Tur att jag nu hittat en seriös tandläkarmottagning!
Skulle få en tand lagad i neder käken fick bedövning direkt vid tanden som ej verkade, fick flera bedövningar på utsida och insida utan verkan. Är man utbildad tandläkare så borde man väl ha så mycket mellan öronen och veta att bedövning i underkäken kan bara göras på två ställen då nerven är skyddad av käkbenet. Längst bak i underkäken där den börjar finns en tringel där man bedövar hela sidan fram till mittentanden.
Extremt otrevlig tandläkare Naser, han har bokat om min tid 4 gånger och ringt flertalet gånger där han varit otrevlig och skjutit på min tid hela tiden. Svår att föra en dialog med då han har inställningen ”jag har alltid rätt” och knappt kan svenska. Slutade med att jag inte ville boka en ny tid där längre.
Okunnig personal dåligt bemötande kommer inte att anlita dom mer jag var hos tandhygienisten och det var dubbelt så dyrt den här gången och sämre behandling sen kan dom som sitter i receptionen absolut ingen ting
Har tidigare varit nöjd men efter mitt senaste besök hos tandhygienisten önskar jag inte ens min värsta fiende deras tandvård. Har mailat och velat få återkoppling kring det som hände mig men inte fått någon som helst respons. Mailade igen senast igår och blev ignorerad igen. Om du upplever ångest och/ eller rädsla kring tandläkarbesök så gå absolut inte dit. Vill du däremot få ett nonchalant bemötande redan i receptionen och dessutom bli kränkt av din behandlare så är detta rätt ställe!
Väldigt nöjd med mitt besök idag, Mycket skicklig tandläkare Saliha Khefif är både professionell och snabb. Lagade två tänder och drog bort en tand på bara nån timme., rekommenderar henne varmt
Sassan Mostofi mycket nöjd med mitt besök. Drog ut en visdomstand, noll smärta, snabbt och smidigt och tandläkaren lugn och ingav förtroende.
På hemsidan står det Tandhygienist 45 min, Professionell tandstensborttagning samt puts och polering för 1590:- Jag gick ditt , så arbetet tog 20min för en liten del bara och jag fick betala 1850 !! Jag kände mig lurad och jag kommer aldrig gå ditt igen . Ni borde skämmas .
Var hos tandhygienist Jasmina i lördags, hon var otroligt stressad och började med att tala om hur trött hon var. Hon bara körde på, jag fick själv gurglande säga till när behövde skölja. 20 min tog besöket och jag fick betala 1800:- Hur kan det vara möjligt???? Sist jag var hos tandhygienist tog besöket 50 min och jag betalade mindre än nu. Kommer inte gå dit igen!
Comment on this business

to add Tyresö Tandvårdsteam map to your website;