facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uc Skidcenter

Address: Industrivägen 1 , Ulricehamn 523 90, O, SE
Phone: +46 321 53 00 50
City: Ulricehamn
Zip Code: 523 90



related searches: Uc skidcenter reviews, Ulricehamn skidor, Mullsjö Alpin
Similar places near
Vist Festgård Vist Festgård 276 meter
Nyboholm STF Hotell & Vandrarhem Nyboholm STF Hotell & Vandrarhem 2 km Vi bokade ett vandrarhemsrum i samband med att vi skulle på ett bröllop och är så nöj...
Pizza Palace Pizza Palace 3 km Njae - det smakade inte så mycket tyvärr. Beställde en Pollo, men det blev en blöt hi...
Ming Palace Ming Palace 3 km DÅLIG SERVICE! Ointresserad personal. Skedde en olycka. Vinglas krossades. Vin rann u...
Nattkröken Nattkröken 3 km Underbart god mat trevligt bemötande, jag kan verkligen rekommendera NattkrökenMat: 5...
Nyboholms Värdshus Nyboholms Värdshus 3 km Vi bokade ett vandrarhemsrum i samband med att vi skulle på ett bröllop och är så nöj...
Restaurang Rhodos Restaurang Rhodos 3 km Helt okej pizza! Inget speciellt men fungerar absolut! Mycket trevlig personal! Finns...
Illarions Illarions 3 km
Reviews
Feb V.8, Lördag, 2022. Bästa du kan få i så söderut i Sverige. Mycket snö är lagrad om det behövs. Jätte snäll personal. Barn området är bra med en rondel där dem ska träna liksom på lyften se bilder. Restaurangen är bra också, men på högtid det kan ta uptill 35 minuter efter beställning på appen "Happy Order". Finns också en gratis varm safthus nära grillplatsen.
Liftar: Problem med liftarna, många var ut funktion eller stannade plötsligt. Backar: Avstängda pga. skidtävling, en del backar fulla av is. Parkering: Något av det värsta jag sett, ordentlig parkering saknas. Upplevelse: På tok för mycket folk i backarna. Syns att det inte finns någon gräns på hur många personer som får åka samtidigt. Jämför man med Mulsjö Alpin eller Isaberg så slår båda Ulricehamn med hästlängder. Föredrar personligen Isaberg. Mycket billigare och har sittlift, utmärkt parkering samt kontroll över antal personer i backarna.
Roliga backar men något för korta även för en skidort i den storleken. Bra ställe för barn med mycket yta för träning. Flera möjligheter till grill. Och den självklara "fjällrestaurangen", dvs. dyr mat enkelt tillredd Är du duktig åkare så räcker några timmars åkning, sen är man nöjd.
Otrevlig personal, stängd anläggning men skyltar med att det är öppet. När det väl har vart öppet har det saknats snö vid botten på liftarna och på sidorna av backarna där man ska kunna åka och massa gropar m.m. Jättekort backar dessutom. Allmänt dålig skidort!
Trevligt litet skidcenter med 4 knappliftar och 3 ankarliftar. Några av knappliftarna är för snabba för små barn, och det var lite brist på personal vid dessa. Det bjöds på varm saft och varma grillar i botten på barnbacken. Bra ställe för nybörjare eller barnfamiljer.
Kostar mer att hyra snowboard här än i Sälen. Riktigt gamla brädor som inte hålls efter alls. Ingen valla och rostiga oslipade stålkanter. Slitna boots och dåligt med storlekar att välja på även om jag ringde och frågade om just detta på förhand.
Stora backar som en ski resort! Älskade!
För sin storlek så är pisterna väldigt välskötta och det finns en park som är ett stort plus också! 4/5 stjärnor för åkning Men restaurangen är tyvärr skandal! - ingen öl/jägermeister ingen alkohol alls - höga priser får låg kvalitet på maten - ingen inredning i restaurangen och café som gör den mer trevlig/inbjudande 2/5 stjärnor… Helhet 3/5 stjärnor. Ta med mat och dryck till backen så kommer ni ha en toppen dag
Väldigt rörigt om man inte förbokat allt innan. Olika köer till hyra utrustning, köpa nytt liftkort och ladda befintligt. Blev hänvisade till olika ställen när man äntligen kommit fram i en kö. Skyltningen till de olika ställena stämde inte heller.
Helt ok om man vill åka skidor över en dag!
Comment on this business

to add Uc Skidcenter map to your website;