facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ucklum Bilskrot, Reparation & Bilförsäljning

Ucklum Bilskrot, Reparation & Bilförsäljning

About

Ucklum Bilskrot
Vi hämtar ditt fordon, skrotar, reparerar, säljer begagnade bilar och bildelar.

Address: Tåsteröd 201, 444 94 Ucklum
Phone: 0303776034
City: Ucklum
Zip Code: 444 94


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Bilskrot Göteborg, Köpa delar på skroten
Reviews
Fantastisk tillmötesgående personal. De gör alltid ett bra jobb med rimliga priser. De gör det där lilla extra. Rekommenderas å det varmaste.
Trevlig ägare och personal ,bra priser ,har mycket av olika slags bilar. Snabb service, gött ställe för oss fattiga när det gäller begagnade reservdelar. Rekommenderar ju eftersom det är billigt jämfört med andra bildemontering företag.
Oyoyoyo, jag hade en fantastik upplevelse där. Många roliga, snäll människor att träffa. Dem ta bra hand på dig när den gäller om begagnande delar från 1945 talet till dag. Du kan besöka och att se själv.
Bättre service kan man inte få. Så jag bakade en tårta och åkte dit med idag, bara för att jag var så otroligt tacksam för all hjälp jag fick med min bil.
Toppen service!! Snabb och smidig affär med dessa grabbar!
Dåligt servicemind, otrevligt bemötande i telefon. Kommer absolut inte rekommendera eller köpa något ifrån detta ställe.
Det är nog den sämsta skroten som finns. Ringde till dom ca 20 gånger antingen svarade dom inte eller läger dom bara på direkt.
Jag köpte en bil härifrån, jättetrevlig och hjälpsam säljare och övriga personal. Och jättefin bil! Jag rekommenderar varmt detta trevliga ställe för service, reparationer, köp/sälj och skrot.
Fick aldrig någon ny blinkers, den jag köpte var ej komplett så den satt inte fast som den skulle, så att den har ramlat av igen. Skulle få en ny, men ingen har ringt mej, så nu kör jag utan blinkersglas
Åk inte hit finns inget att finna till bilar om du inte vill ha pressad plåt
Comment on this business

to add Ucklum Bilskrot, Reparation & Bilförsäljning map to your website;