facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uddeholms Golfrestaurang

Address: Snickaregårdsvägen 7 , Råda 683 93, S, SE
Phone: +46 70 362 11 23
City: Råda
Zip Code: 683 93



related searches: Uddeholms GK, Sunne GK tävlingar, Scorekort Sunne gk, Sunne Golfklubb restaurang, Ställplats Sunne gk
Similar places near
Björns Wärdshus Restaurang Björns Wärdshus Restaurang 421 meter Trevligt och välkomnande...!
Reviews
En bra bana. Tyvärr när jag var där var ej greener eller tee bra. Hoppas det blir bra igen. Fin bana i övrigt med nära till älven.
Naturskön 18-hålsbana alldeles intill Rådasjön med sjöutsikt från i princip alla hål. På banan finns det drivingrange, putting green, ett övningshål, golfshop och golf-pro samt tillgång till omklädningsrum och restaurang. Restaurangen har dock ett väldigt begränsat utbud. Det finns alltid lediga tider och man behöver aldrig vänta för att gå ut eller ute på banan. Bansträckningen är välplanerade och det är inga transportsträckor mellan hålen. Banan passar även för att gå 9-hålsrundor, 1 - 9 eller 10 - 18, eller enbart 4 hål, 10 - 11 och 17 - 18, för den som vill det. Banan är helt klart värd ett besök!
Fantastiskt läge vid Rådasjön
Jättebra bana, välskött,o fin natur, lite svårspelad men man lär sig,!
Banan iofs trevlig och ligger vackert men man hade hålpipat så att det inte gick att putta. Stora hål så att bollen hoppade och studsade åt alla håll. Tråkigt att man ska behöva betala greenfee för sånt.
Underbart! Fina vyer! Klubben är lite under uppfräschning, där även jag varit delaktig för att skapa en trevligare anläggning. Toppbetyg helt klart. Men jag får verkligen hoppas att den kommer fortsätta heta Uddeholms GK så att det inte blir Einar GK i framtiden. Blir lite tjatigt kanske
Vid Rådasjöns strand ligger denna bortglömda pärla. I familjär lantbruksmiljö kan man njuta av en dag på golfbanan. Oftast lätt att komma ut på banan och man får oftast spela utan att köer bildas. Som bonus är man sjön från banans alla hål.
Strålande fin och utmanande bana .Varierande hål och mkt fin stämning på klubben. Bara att njuta eller komma igen.
Tyvärr så har danan tagit stryk i vinter samt den torra sommaren.
Känner inte till men golfbanan är vacker att titta på.
Comment on this business

to add Uddeholms Golfrestaurang map to your website;