facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Udden Japanese Cuisine

Udden Japanese Cuisine

About

Vi ämner att skapa en fantastisk smakupplevelse i munen genom vår "Fusion" styled sushi, maki och goda friterade rullar som finns i spännande kombinationer. Även våra unika varmrätter och poke bowls erbjuder fantastiska smaker.



"Japanese cuisine is characterised by healthy, mindful and delicious cooking."
Address: Verksgatan 15, 722 10 Västerås
Phone: +46214448606
City: Västerås
Zip Code: 722 10


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 18:00


related searches: Bryggan sushi, Marcel P Västerås, Sushi Yama, Sushi Yama sweden, Kajplats 9, Nom Västerås, Pråmen Västerås, Slakteriet Västerås
Similar places near
Soya Sushi Soya Sushi 1 km Bra lunchställe på centralt läge. Sushin är helt ok.
Bryggans sushi & bar Bryggans sushi & bar 1 km Kall äppelkaka med glass när det är minusgrader är ingen hit, smaken var ungen fel do...
Sushi Heaven Sushi Heaven 1 km Välkommen till Sushi Heavens Facebook sida - för dig som vill ta del av erbjudanden o...
OTOME SushiBar Västerås OTOME SushiBar Västerås 3 km Ni har aldrig öppet? Jätte dåliga med era tider. Super besvikenTjänst: 1/5
Sushi Yama Sushi Yama 4 km Kassören sitter i telefonen HELA TIDEN, stod utanför i 5 min innan hon ens kollade up...
Orgil Sushi Bäckby Centrum Orgil Sushi Bäckby Centrum 5 km Jag gillar deras tempura väldigt mycket. Jag har faktiskt bara tagit den. Men min fam...
Sushi Yama Sushi Yama 6 km
Reviews
Bra service, trevlig lokal och god Sushi. Var med flickvän och lillgrabben 1,5 år och åt Sushi. Vi delade på en Couple Sushi. Alla tre tyckte det smakade väldigt bra. Barnstol fanns och vi fick även en hållare till mobiltelefonen då lillgrabben behövde lite underhållning.
Mycket trevlig japansk krog med det lilla extra. Roliga och inte allt för söta alkoholfria drinkar samt bra förrätter. Vi åt lite av allt i sällskapet. Jag åt tonkatsu pankopanerad fläskkotlett, sambon Poké bowl, bonusdottern vegetarisk sushi med bland annat tempura på gröna bönor och dotterns pojkvän tog spicy ramen. Alla riktigt välgjorda och med fin presentation. Bra dryckeslista med lokal öl lyfter ytterligare betyget . Klart rekommenderat! Verkar poppis så boka bord eller kom tidigt.
Superbra sushi, färska råvaror och fint presenterat. Också alltid jättetrevlig service, hjälpsamma och bra utbud på rätter. Det enda jag skulle vilja önska är fler vegetariska alternativ, helst med sushi. Men om man äter fisk och kött finns det massor att välja bland.
Uddens sushi var något utöver det vanliga. Riktigt fräscha och goda rätter. Genuint trevlig personal och mysig inredning. Restaurangen rekommenderas starkt både vid lunch och kväll.
Så fantastiskt god sushi, super trevliga och extremt mysig lokal med en lugn atmosfär. Värt varenda krona!
Håll i er för nu blir det åka av längre historia, var ledig udda ställemed glimt i öga?. Det här var ett besök jag inte kommer glömma inom denna vecka! Jag skrev om den här händelsen på hummlans pizzeria recension inom mitt område, vad jag minns., iallafall spänn fast er och sitt ner i båten för nu blir det ro av till udden den röda bron var uppe, typiskt. Men vilket sushi. första gången jag ätit kinamat, lite konstigt åt inte med pinnar kanKse godare med dem? men utöver det var det smarrigt och okej pris +moms. Det enda kluriga var att hitta ut, råkade gå ut ur personalingången och insatsstyrkan fick larm sånt som hände! Hittade inte ut från området var omringat av några hus så missade bussen och tappade 55:- spänn anledning till sämre stjärnor. Mh/ROGER””
Mycket välgjord sushi med omtanke bakom varje bit. Tog en 15 bitars nigirimix som överraskade rejält. Rekommenderar även deras fatty salmon!
Dyrt ställe. Som sushiälskare så tycker jag inte detta är någon god sushi, riset är så klibbigt att det inte suger upp sojan. Jättefin uppläggning på tallrikarna men det smakar inte därefter. Jag lade fram kritiken med det klibbiga riset till servitrisen som direkt undrade om jag hade "problem" med något, ja svarade jag.. riset... Konstigt bemötande på kritik. Inte värt pengarna.
Väldigt god sushi. Supertrevlig personal och mysig lokal. Enda minus är avsaknaden av rättigheter.
Det här är nog den bästa japanska restaurangen i Västerås, fantastiskt service och atmosfär samt fantastiskt mat, inte bara att det var bra kvalitet men också smakar fantastiskt
Comment on this business

to add Udden Japanese Cuisine map to your website;