facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Udden Skulpturpark Hunnebostrand

Address: Hunnebostrand
City: Hunnebostrand


Reviews
Vi gick strandpromenaden och hamnade vid skulpturparken helt ovetandes. Statyn Mystery var sensuell. Medans statyn Swedish Madonna var riktigt kul och blev lite diskussioner runt. Sen beundrade vi den stora och höga skulpturen Slägga. Vi blev inte riktigt kloka på vad det skulle föreställa men som det stod på plaketten "skulpturen gör sig inte själv, men här står han bra. Här får han klara sig själv.
aug 2022 Här finns många fina konstverk att beskåda och beundra. Lättgånget område att promenera runt på. Intressant att läsa om det stenhuggeri som tidigare funnits här.
Fin plats att promenera runt på. Flera skulpturer som byts ut varje år.
Vackert och lite knixig promenad till utkiksplats en.
Trevlig men kort promenad som är utan backar kantad av Fina skulpturer. Möjlighet till bad finns. Betalparkering finns via Sms.
Mysig strandpromenad med roliga o fina stenskulpturer på vägen... Dock var vädret så dåligt att jag inte gjorde nån mer ingående inspektion av de olika föremålen.
Hunnebostrand utmärker sig för alla fina sevärdheter. Skulpturparken är ett. Vi uppskattar också att man placerat ut fina foton från förr med tillhörande text.
Fin plats men konstverken var få i år,
Läckert längs strandpromenaden i Hunnebostrand kultur som är gratis och med anknytning till platsen.
You have to give these sculptures some of your time
Comment on this business

to add Udden Skulpturpark Hunnebostrand map to your website;