facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uddevalla Naturskyddsförening

Uddevalla Naturskyddsförening

About

Uddevalla naturskyddsförening är en av Naturskyddsföreningens lokala kretsar. Var med och förändra - det är lätt att engagera sig!
Bli gärna medlem!

Story

Naturskyddsföreningen är en ideell förening för naturskydd och miljövård. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden och har funnits i över hundra år. Idag är vi fler än 221 000 medlemmar som tillsammans vill förändra världen till det bättre.
En demokratisk folkrörelse

Naturskyddsföreningen är en folkrörelse med lokala avdelningar, kretsar och medlemmar över hela landet. Alla som tycker att natur- och miljöfrågor är viktiga och som delar föreningens värdegrund är välkomna att bli medlemmar. Ju fler vi är, desto mer nytta kan vi göra för natur och miljö. Eftersom vi är så många medlemmar i föreningen lyssnar ofta makthavare och beslutsfattare på våra synpunkter och tar oss på allvar.
Alla medlemmar kan vara med och påverka det vi gör, vilka frågor som ska prioriteras och hur vi ska arbeta på bästa sätt. Det innebär att vi är Sveriges största demokratiskt uppbyggda miljöorganisation.

Address: Göteborgsvägen 11 B, 451 42 Uddevalla
City: Uddevalla
Zip Code: 451 42



related searches: Uddevalla naturskyddsförening age, Bra Miljöval, Greenpeace Sweden
Comment on this business

to add Uddevalla Naturskyddsförening map to your website;