facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ullevi Gård B&B

Address: Ullevi Gård, 594 31 Gamleby
Phone: 049310007
City: Gamleby
Zip Code: 594 31


Reviews
Mycket bra bemötande och fina omgivningar Fick låna cyklar gratis för att ta oss runt Nära till bad Besök på Garpes ängar var en rolig upplevelse Kommer gärna tillbakaHotellets höjdpunkterRomantiskt
Vackert boende med fina vyer, stora rymliga rum. Tyvärr dras betyget ner då övriga faciliteter sviktar. Man måste ta sig flera kilometer bort för att kunna äta, som gäst får du absolut inte använda köket i huset. Sen finns det bara två badrum, varav ett luktar mögel. Upplagt för köer.... Man känner sig inte riktigt välkommen som gäst, lite avmätt bemötande. Dock var gästarbetarna som skötte en del markservice trevliga och serviceinriktade. Stället duger för en kort övernattning på vägen men bör undvikas om du som oss stannade flera förbokade dygn.
Vi kom ganska sent och hade inte bokat. Blev väldigt bra bemötta och fick bo i en av lägenheterna. Nytt rent och fräscht, sköna sängar! Lugn och behaglig miljö och vacker herrgård.
Mycket fint äldre hus med en stor trädgård och utsikt över havet. Stort sovrum med egen balkong och skön dubbelsäng. Utmärkt service med varmt välkomnande och bra ordnad frukost. Hemtrevligt i sin helhet och väl värt ett besök.
Mycket trevligt BoB. Rent o fint. God, rejäl frukost i påse corona-anpassad. Skorna stannar vid dörren så man går barfota inne, så skönt. Vissa dagar loppis o café.
Fina omgivningar, och fint hus, dock svårt att känna sig välkommen då det mer känns som lite för personligt och svårmanövrerat mellan rum och allmänna ytor. Frukost serveras i påse från kylen p.g.a pandemi enl. ägaren, dock är det första gången vi fått det så efter över en veckas resande. Delad toalett och badrum som var snyggt och fräscht. Passar dock inte oss.
Mycket fina personliga rum. Speciell atmosfär. Fantastiskt trevlig personal som ordnade allt till det bästa, trots strul med anledning av Corona . Rekommenderas!!Rum: 5/5
Lugnt och vackert läge. Enkel men bra frukost. Bra sängar och trevligt tv rum. Kylskåp, mikro, vattenkokare. Trevligt värdfolk.
Rent på rum och toalett, vackert läge. Inte riktigt ett ställe för oss tyvärr. Den varma och mysiga känslan ville inte riktigt infinna sig tyvärr.
Ett mycket bra ställe. Trevligt bemötande, rent och fint, fin miljö och bra frukost. Rekommenderas.
Comment on this business

to add Ullevi Gård B&B map to your website;