facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ullvi-Tuna Familjeläkarmottagning

Address: Glasg. 27, 731 81 Köping
Phone: 0221-26570
City: Köping
Zip Code: 731 81


Reviews
Min man behöver förnya sina recept för hjärtmediciner. Har försökt boka tid för detta via telefon i drygt en vecka. Alltid samma meddelande "Just nu är alla våra telefontider bokade. Ibland får vi avbokningar. Ring gärna igen under dagen." Det går inte heller att förnya recept via 1177.se. Måste han byta vårdcentral för att få sina hjärtmediciner?
Mycket, mycket otrevligt bemötande! Både från reception, sköterska o läkare. Jag har kanske oturen att råka just de 3 som är de enda otrevliga här. Ni har ett arbete som innebär service, trivs ni inte med det så låt det inte gå ut över patienter/kunder.
Otroligt otrevlig personal. Både reception och läkare. finns såklart bra folk där också, men hu för de otrevliga Ljuger tom för patienter. Så dåligt.
Läkare lyssnar inte på patienten ringer inte vid telefontid svårt att förstå vad läkaren säger på dålig svenska gick in med kroniska,neuropatiska smärtor efter en olycka Kom ut med nässpray mot allergi har,aldrig haft allergi tidigare ulvituna ska sköta min smärtbehandling Inte ens det klarar dom av söker med ljus och lyckta efter en ÄKTA läkare Mycket besviken patient
Mött EN människa med bra service här. Resten har otrevligt bemötande och bryr sig inte det minsta vad du har för behov. Kan du byta vårdcentral, gör det. Det ska iallafall jag göra!
Trevlig personal i receptionen. Bra bemötande vid telefonkontakt. Nonchalant och okompetent bemötande från en del av "de cirkulerande" läkarna. Jag har fått en bra och engagerad läkare efter egna påtryckningar.
Trevligt bemötande och hjälp från reception sjukgymnast och läkare. Jag är mycket nöjd
Hemskt bemötande på ullvi tuna vårdcentral och dom kan absolut ingenting
Viss personal är trevlig. Jenny på lab
Trevlig personal som tar tid för en
Comment on this business

Directions to Ullvi-Tuna Familjeläkarmottagning with public transportation


Sjukhuset Köping 70 meters
515
550A
550B
551
Köping station 140 meters
515
550A
550B
551
60157
60772
SJ Regionaltåg

to add Ullvi-Tuna Familjeläkarmottagning map to your website;