facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ulricaparken, Ulricehamn

Address: Bangårdsgatan, 523 37 Ulricehamn
City: Ulricehamn
Zip Code: 523 37


Reviews
Riktigt stor och fin lekplats med både klassiska och en hel del speciella aktiviteter. Sittplatser för de vuxna och möjlighet till skugga finns. Ligger jättefint vid sjön. På sommaren finns dessutom möjlighet att köpa enklare mat här. Ett favoritställe för barnen!
Fin lekplats för stora och små, precis vid sjön. Fungerande toaletter och picknickplats med regnskydd. Toppen!
Jättestor och fin lekplats för alla åldrar.
Mycket bra aktiviteter för barnen, gott om fikabordet, underbar utsikt bredvid Åsunden
Mycket stor och fin lekplats med väl tilltagna ytor. Finns både toalett herr/dam + handikapp med skötbord, bänkar att sitta på runt om samt två bord med bänkar under tak med intilliggande grill. Finns lekgrejer för både stora och små barn. Mina barn, 6 + 8 år hade mycket kul. Favoriterna var slänggungan och linbanan.
Enastående fin park, lekplats och utegym. Finns något för alla åldrar, och bara ett par minuters promenad bort ligger Ica Maxi. Finns även grillplatser i lekparken.
Mycket bra lekplats med stora ytor och god blandning av saker att göra för alla åldrar.
Rolig lekpark med massor av utrustning för stora som små. Handikappanpassad även badplatsen vid den intilliggande sjön. Det finns fik i närområdet. Gratis parkering samt utegym och toaletter.
En stor och kul lekplats för både barn och "vuxna barn". Finns rutschkana, studsmattor, klätterställningar, hinderbana, gungor, linbana, träningsområde och ett dj bord för de som vill rocka loss. Den stora rutschkanan kan kännas lite trång för oss lite längre personer när man kommit längst upp är en man på 196cm, men det gör ju utmaningen lite roligare när man väl kommit upp. Ungarna älskar detta stället och vi har varit där flertalet gånger nu när barnen velat leka av sig.
Bra lekplats för barn i alla åldrar
Comment on this business

to add Ulricaparken, Ulricehamn map to your website;