facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ulrika Brüderle Krukmakare

"Krukmakeri, butik och kursverksamhet"
Address: Järnvägsgatan 10 , Nacka 131 54, AB, SE
Phone: +46 8 716 20 10
City: Nacka
Zip Code: 131 54


Opening Hours

Tuesday: 11:00-18:00
Wednesday: 11:00-18:00
Thursday: 11:00-18:00
Friday: 11:00-18:00
Saturday: 11:00-16:00

Reviews
Jättebra ställe att prova på drejning. Fräscha fina lokaler och Ulrika som håller i kursen är superbra på att lära ut. Väldigt pedagogiskt upplagt även om du aldrig drejat innan. Bra grej att göra med kompisarna eller familjen. Värt varje krona!
Jättetrevligt, fint upplägg och fantastiskt bra hur Ulrika ledde mig genom hela processen. Det hon är lugn och har stort tålamod. Tack för en fantastisk helg - jag kommer tillbaka!
Riktigt bra helgkurs i drejning! Pedagogiskt, effektivt och väldigt trevligt ”all-inclusive-upplägg” i mysig miljö!
Kan varmt rekommendera Ulrika och hennes krukmakeri i Sickla! Fina krukor gör hon och en fantastiskt pedagogisk och vänlig drej-lärare är hon.
Vi gick drejkurs, 2 vuxna och två barn 10 och 13 år och vi älskade det alla fyra! Det var roligt, mysigt och väldigt generöst. Det finns också väldigt fina krukor, fat, kannor, koppar mm att köpa i butiken. Tack! /Mona Kjellberg
Fantastiskt bra intensivkurs! Jag lärde mig så mycket under kursen och hade jättekul. Kursledare Ulrika är ett proffs både på att dreja och att lära ut. Rekommenderas varmt!
Vill man gå en drejkurs är detta magi! Så fin, personlig och rolig kurs! Ulrika lär ut så bra oavsett vilken nivå man är på - har du aldrig provat eller vill finslipa på någon moment - alla får plats och får perfekt hjälp! Sen är drejskivorna väldigt bra och lokalen mysig! Bara gör det :- Man vill tillbaka gång efter gång, just njutit av min andra helg med drejning, god mat och mycket skratt
Var på "prova på" kurs hos Ulrika och både jag och mitt sällskap var så himla glada och nöjda över denna upplevelse! Roligt, lärorikt och man får mersmak då Ulrika är väldigt pedagogisk och avslappnad, vilket skapar en trevlig och rolig atmosfär!
Supermysig butik med fina drejade saker. Intensivkursen på en helg ger dig grundläggande kunskaper och till och med! jag gick därifrån med flera fina egentillverkade saker! Ägarinnan och läraren på kurserna är hjälpsam, inspirerande och pedagogisk. Rekommenderar varmt ett besök och/eller kurs.
Gick en intensivkurs på två dagar på UB krukmakeri. Det var första gången jag drejade sen tonåren. Oerhört pedagogiska och tydliga instruktioner som gjorde att jag utvecklades snabbt redan på två dagar. Dessutom supertrevligt och mysigt upplägg med familjär känsla.
Comment on this business

to add Ulrika Brüderle Krukmakare map to your website;