facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Umeå Airport

About

Umeå Airport

Address: Umeå Airport, 904 22 Umeå, Suède
Phone: 010-109 50 00
City: Umeå
Zip Code: 904 22



related searches: Umeå airport flights, Umeå airport flight schedule, Umeå airport departures, Umeå airport arrivals, Umeå airport map, Umeå airport parking, ESNU airport, Umea Airport destinations
Similar places near
Umeå Airport Umeå Airport 9 meter Lätt att hitta dit man ska.
Reviews
För det första dålig service i kassan med lång kö och en som tog betalt trots att fler personal fanns i köket. Varken vagnar eller bord tömda på gammal disk och sedan har ni tagit i med priserna så ni snart spricker, en öl som i inköpspris kostar runt 16 kr ink moms tar ni 109 kr när ett normalt pris är 70 kr!!
Liten och trevlig flygplats. Behövde inte vänta länge på bagaget.
Personalens service var mycket dåligt. Jag hjälpte min farfar att resa till Stockholm men fick inte den hjälp som krävdes på flygplatsen. Jag hade beställde en rullstol för ett tag sen inför resan. Däremot fick vi inte den tjänsten alls. Orsaken bakom detta var ont om personal. Min farfar som är 84 år gammal med svaga benen var tvungen att gå själv hela vägen till flygplanet ute på snön. Dessutom tog han trappor till flyget. Tänk om han hade ramlat och skadat sig? Det hade varit ett stort problem särskilt vid denna ålder. Han kände sig väldigt otrygg och inte tagen på allvar trots att ha försökt snacka med de att han har svårt att gå och har problem med sina ben. Personalen sket fullständigt och började fnittra och uttalade sig väldigt oprofessionellt. Vad är detta för beteende? Flygplatsen speglar landets verkliga ansikte så ni måste vara noga med att välja era anställda.
Den absolut sämsta servicen jag någonsin varit med om. Förstörde hela upplevelsen. Oprofessionellt sätt att hantera säkerhets kontrollen då de hade ett otrevligt bemötande. Pricken över i:t, ölen kostar en förmögenhet.
Önskar man kunde ge 0 stjärnor för de måste samlat umeås otrevligaste folk och anställt som personal
Fantastisk security, hit skulle man skicka Arlandas helt Värdelösa personal!!!!!
En mysig flygplats med inflygning från Södra Kvarken över Umeälven. Det är trevligt att man får promenera från flygplanet till terminalbyggnaden. I terminalen är det lätt att orientera sig. Trevlig, modern interiör, tydlig skyltning. Taxi kan man hitta direkt utanför terminalen.
Det finns inte så mycket att säga när man hämtar på flyget.
Osedvanligt trevlig personal! Inga " översittarfasoner" här
Smidig flygplats nära centrum. Buss 80 kör regelbundet. Flödet fungerade bra när jag var där. Efter säkerhetskontrollen finns ett café. Avstånden är korta.
Comment on this business

to add Umeå Airport map to your website;