facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Un Poco

Address: Karlavägen 28 , Stockholm 114 31, AB, SE
Phone: +46 8 611 02 69
City: Stockholm
Zip Code: 114 31


Opening Hours

Monday: 17:00-23:00
Tuesday: 17:00-23:00
Wednesday: 17:00-00:00
Thursday: 17:00-00:00
Friday: 17:00-01:00
Saturday: 17:00-01:00


related searches: Un poco stockholm prices, Un poco stockholm reviews, Un poco stockholm menu, Basta Stockholm, Scarpetta Stockholm, Nostrano Stockholm, Copine Stockholm, La Perla Stockholm
Similar places near
Enoteca Enoteca 0 meter
La Madrina La Madrina 246 meter Var så bra för några år sedan, då var servicen bra och pizzorna super! Nu är pizzorna...
Panini Panini 291 meter
Kafé Arte Kafé Arte 365 meter I huset där Dansakademin håller till. Trevlig snubbe som driver det. Enkelt och/men t...
Ciao Ciao Due Ciao Ciao Due 373 meter Den bästa risotton jag har ätit!! Kom hit och ät god mat och mysig atmosfär!
Kungstensgatan 12 Kungstensgatan 12 409 meter
La Ciociara La Ciociara 497 meter
Prima Cucina Prima Cucina 520 meter
Frunch Frunch 530 meter
Döbelns Pasta Döbelns Pasta 534 meter Mycket bra! Snabb leverans. Degen var toppen , det är inte ofta man får så krispig vä...
Caffé Nero Caffé Nero 542 meter
Buco Nero Buco Nero 542 meter Mat=4, Service=4,1, Lokal=4,5 Väldigt god Italiensk mat, bra service, men framförallt...
Vapiano Vapiano 554 meter Bra läge, rätt ambitiös meny men bör vara mer noggranna med detaljerna. Kvalitén på m...
Babette Babette 558 meter Överpris för det man får. Kalvtartar i barnstorlek för dryga 180kr!? Sen en pizza på ...
Il Di Vino Il Di Vino 567 meter Det var grymt service. Allt var rent och fint. Det jag inte tyckte om var att mit...
Den Gamle och Havet Den Gamle och Havet 569 meter Bra mat och service! Vi beställde prosciutto och focaccia till förrätt. Det var oprop...
Paparazzi Paparazzi 570 meter Helt OK, inte särskilt bra åt dagens lunch. Två halvljummna canneloni med rätt trist ...
Reviews
Gott men inte wow. Ganska dyrt så var inte valuta för pengarna. Mysig lokal men vår servitör stressade oss att lämna 3 ggr innan vår sittningstid hade gått ut. Kändes inte välkomnande direkt.
Mycket trevlig lokal, personal och lockande meny. Beställde en fantastiskt god linguine al burro och de tryffelstuvade makaronerna med citron. Tryffelmakaronerna var aningen för syrliga, tyckte vi i sällskapet, men annars var maten riktigt god!
Alltså wow vilken restaurang! Maten, servicen och själva lokalen toppade alla våra förväntningar. Om ni är ute efter en restaurang med god pasta, risotto eller kött så boka ett bord här om ni får chansen! Hit kommer vi gärna igen och då ska vi testa alla förrätter!
Un Poco är ett perfekt ställe att ta med sig vänner som besöker Stockholm. Mysig restaurang med trevlig personal, god mat och bra viner. Dock var min torsk väldigt överkokt, det löste personalen galant och bjöd på tillbehör, efterrätter och kaffe till oss båda. Snyggt jobbat!
Bland den bästa pastan jag ätit! Tryffelmakaronerna är magiska och måste beställas vid ett besök! Mycket bra service där personalen är trevlig och lyhörd samt väldigt uppassande. Prisvärd meny också, rekommenderar den lilla avsmakningsmenyn. Gå hit, du kommer inte bli besviken!
Viktigt att veta att man behöver boka bord långt i förväg för att kunna äta här. Restaurangen är uppdelad i flera delar så man kan behöva gå ut igen för att komma till rätt lokal. Supergod mat. Bra service, men bordet vi satt vid hade väldigt mycket personalrörelse på båda sidor vilket drar ner på atmosfärenMat: 5/5
Bra och gott käk till rimligt pris. Mysiga lokaler. Det som drar ner betyget lite är att halvvägs in i middagen försvinner vår servitör och efter det blir servicen obefintlig. Får be om efterrättsmenyn efter 25 minuter ignorering och även be om notan efter ytterligare tid av ignorering.
Vi åt den stora avsmakningsmenyn som var väldigt god. Mycket mat och det var lite svårt att orka med sista rätten. Väldigt prisvärt och bra förslag på vin från servitören. Blev imponerad av engagemanget från all personal, oerhört trevliga och skapade en positiv stämning.
Inte alls bra! Tryffelstuvade makaronerna var för sura, risotton och scampin var ok. Oreon som beställdes som efterrätt var ej god. Dessa skulle vara friterade men kändes mer "brödiga" i konsistensen. Nästan så att man kan tro att de har serverat gammal oreo. Tiramisun hade för mycket alkohol, och som en i sällskapet sa "hade man ätit detta på tom mage så hade man förmodligen blivit full"! Det enda positiva var chokladtryffeln samt brödet som serverades, innan huvudrätterna kom in. Servicen var inte den bästa, och personalen var otroligt sega med att ta beställning, servera maten, samt komma ut med notan. On top of everything blev en i sällskapet även magsjuk. Hade gett 0 stjärnor om det var möjligt.
Vi valde en avsmakningsmeny tror den heter un poco för 395:-. Otroligt prisvärt för all mat och väldigt gott! Servicen samt miljön var även mycket trevlig och bra. Vi var supernöjda, tack!
Comment on this business

to add Un Poco map to your website;