facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for UNDER TALLARNA

UNDER TALLARNA

About

UNDER TALLARNA

Story

Under Tallarna är ett odlingsprojekt med ett utvidgat perspektiv.

Odlingskooperativet Under Tallarna bygger på kunskaper ur en mängd discipliner och mynnar i konkret verkan med platsen, med jorden och det sociala. Vi brukar platsen med stor omsorg och drivs av tron på en modern matproduktion där fokus flyttas från det stora industriella till det lilla och lokala sammanhanget och där arbetet anpassas till den samtida människans behov.

Genom att kombinera kunskaperna från olika odlingsmetoder så som Permakultur, biodynamisk odling och Fukuoka med det senaste inom ekologisk odling och på plats utveckla dessa i vår konkreta kontext, skapar vi exempel på att omsätta hållbarhet i praktiken. En viktig roll för det spelar platsen med sina ekologiska anor och med ett landskap som lockar till varande och arbete. Mitt i antroposofiskt färgade Järna med sin starka kulturella och jordbruks-förankring har vi kommit en bra bit med att anlägga en trädgård på samhällsnära kommunal mark som vi arrenderar. Gården omfattar i nuläget två hektar med en gammal tillhörande lada ett stall och ett 1700-tals torp.



"Under Tallarna är ett odlingsprojekt med ett utvidgat perspektiv."
Address: Rönnvägen 25, 15330 Järna
Phone: 0737015900
City: Järna
Zip Code: 15330


Similar places near
Järna odlarförening Järna odlarförening 1 km Välkommen till kontakt- och informationssidan för Järna odlarförening! Här kommer du...
Ytterjärna Trädgårdspark Ytterjärna Trädgårdspark 3 km Välkommen till Trädgårdsparken i Ytterjärna!
Reviews
Jag rekommenderar starkt till alla som gillar lugn och ro
Fanns en jag ville ha under tallarna
Älskar platsen
Mysigt och genuint.
Comment on this business

to add UNDER TALLARNA map to your website;