facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Underground - Jazzklubben på Mejeriet

About

Underground är klubben som presenterat unika jazzkonserter i Lund sedan 2010. Pianisten Mathias Landæus bjuder in spännande gäster till oförutsägbara möten



"Mejeriet har funnits sedan 80-talet och föddes ur visionen om ett sprakande, kreativt och inkluderande kulturhus.Sedan dess har vi vuxit och blivit en självklar del av Lunds kulturliv. Huset sjuder av liv.I vårt program på hemsidan bjuder vi på filmvisningar, konserter, musik- och dansföreställningar, klubbar, band som repar, musikskola, poesiaftnar, bar och café…Mejeriet är helt enkelt ett kulturhus för dig som vill uppleva. Eller skapa. Eller både och!"
Address: Stora Södergatan 64, 22223 Lund
City: Lund
Zip Code: 22223


Similar places near
Musikföreningen Plektrum - Jazz, folk och etno på Mejeriet Musikföreningen Plektrum - Jazz, folk och et... 22 meter Musikföreningen Plektrum bokar artister inom jazz, folk, etno etc. Alltid toppklass ...
Mejeriet Mejeriet 32 meter Venue and culture center i Lund, Sweden
Viva Jazz Viva Jazz 349 meter Fantastiskt bra musik ikväll av Ljunby Late Night Bluesband XXLOtroligt trevlig perso...
Under Lund Under Lund 680 meter Offers you an alternative to regular club music in Lund. With focus on the Techno / T...
Reviews
Hade en fantastisk upplevelse när jag såg Svenska Björnstammen! Bra upplägg med scenen och att det fanns läktare i olika höjdnivåer. Toaletterna var en aning ofräscha och det var lite oorganiserat när man skulle hämta ut jackorna när många skulle ut samtidigt. Men sånt får man räkna med.
Goda drinkar och massor av olika ölsorter. Trevligt bemötande från vakterna, entrépersonalen och baren. Upplever att ljudet på Mejerier är riktigt bra så tipsar att besöka någon konsert.
Trevlig stand-up kväll på Humorterrassen på Mejeriet i Lund. 80 spänn för att förboka plats och sedan betalar man normala priser för öl/vin/drinkar och enklare mat typ smörrebröd eller tacos. Väldigt prisvärt. Man vet dock aldrig vilka komiker som uppträder. Allt från de kändaste till lokala förmågor. Lyckades inte heller hitta någon meny för kvällen i förväg, men det är kanske också hemligt ...annars ett tips till arrangören!
Härlig miljö o fantastisk musik!
Trevligt ställe lixom personalen å gästerna. Enda nackdelen för kvällen var att undertecknad var gräsänkling
Kom i god tid om du vill få plats där du kan se scenen.
Trevlig lokal med grym möjlighet för alla i lokalen att se och höra föreställningen bra.
Fick stå upp längst bak hörde inget. Inte så bra . Skulle kommit tidigare .
Vilket härligt drag när Glenn drog igång!
Var här med vänner på humorkvällen och det var verkligen trevligt och något jag kan rekommendera. Maten är god och personalen är trevliga. Kommer att gå hit fler gånger på olika evenemang.
Comment on this business

to add Underground - Jazzklubben på Mejeriet map to your website;