facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Unicare Apladalens Vårdcentral

Unicare Apladalens Vårdcentral

About

Välkommen till Unicare Apladalens vårdcentral. På vår mottagning kan du få träffa vår kunniga och trevliga personal. Vi har allt från distriktsläkare till fysioterapeut. Vi har även en filial i Forsheda på Storgatan 37. Varmt välkommen!

Address: Pilgatan 10, 331 30 Värnamo
Phone: 010-24 408 00
City: Värnamo
Zip Code: 331 30



related searches:
Similar places near
Väster vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv Väster vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv... 2 km Det är en sämsta vårdcentraen i Värnamo. Väntan på ett telefonsamtal är 10 timmar el...
Vråens vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv Vråens vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv... 2 km Stefan är bästa läkaren där ever.! Han tar sej tid och bryr sej på riktigt MVH susann...
Reviews
Rent förfärlig vårdcentral, har aldrig blivit så illa behandlad i hela mitt liv! Doktorn himlade med ögonen bakom min rygg till min son när jag sökte för värk i min kropp! Efter det blev jag ännu mer kränkande behandlad!
Väldigt dålig återkoppling från läkare. Fick ringa i 3 veckor innan läkaren ringde mig. Ända rekomendation man får från dessa är sjukgymnast. När dom inte ens vet vad felet är. Rekommender verkligen inte dessa
Var där för att få dos 3 och de hade kombinerat bokade besök och drop in. Väntade max 1min innan det var min tur. Väntrummet efter vaccinationen var dock en smula trångt. Innan man fick gå in var det handsprit och munskydd på vilket är bra.
Lämnade personnummer och mobilnummer. Blev uppringd efter en timme som utlovat. Perfekt! Väldigt vänligt, lyhört och medkännande bemötande. Det var inget stressat samtal. Ett komplicerat ärende löstes med planerat hembesök, provtagning mm. Till sist frågade ssk om vi kände att vi fått uträttat det vi ville. Hon hoppades att vi kände oss nöjda. Vi är helnöjda svarade jag. Ovanligt att bli så väl bemött. Bra jobbat! Mvh Jerker Wilson pensionerad sjuksköterska
Mycket bra och kunnig personal, som det känns. Personal och läkare prioriterar vårdsökande med mitt vårdbehov , samt tar sig tid att lyssna o informera. Väl fungerande tidsbeställning och medicinförnyelse. Vårdcentralen har mycket goda möjligheter för parkering av fordon.
Väldigt trevlig personal. Fick den gjälp jag behövde
Att komma i kontakt med vårdcentralen går inte på telefon väldigt enerverande med er telefonsvarare. Man längtar efter att få prata med en människa men det går inte. Och ni ska ringa upp när det passar er. Service? Nix. Är det likadant överallt? Inte mycket till vård.
Skickar inte remisser när de ska, säger att det inte finns vaccinationstider när det finns, allmänt slarviga. Omlistat mig och familjen.
Ringde och fick läkarhjälp snabbt. Kunnig och välkomnande personal. Tack så hemskt mycket!
Rena lokaler. Mycket omtänksam och trevlig personal. Bästa vårdcentralen jag varit på.
Comment on this business

to add Unicare Apladalens Vårdcentral map to your website;