facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Unicare Vårdcentral Götene

Unicare Vårdcentral Götene
Address: Doktorsvägen 3, 533 30 Götene
Phone: +46 511 34 45 90
City: Götene
Zip Code: 533 30


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Närhälsan Online, 1177 logga in
Reviews
Om man kunnat lämna 0 stjärnor vore det mera rättvisande! Ett sådant uselt bemötande, rent av helt livsfarligt! Den kvinnliga läkarens oförskämda bemötande kunde ha inneburit att en patient valt att ta sitt liv om hen varit där själv. Nu önskade hen att jag skulle gå med som stöd, vilket va tur. Att höra en läkare uttala sig o bemöta en patient på ett sådant sätt borde leda till avstängning! När jag sedan berättar om det inträffade för andra, får jag höra förfärliga berättelser om läkarens beteende från andra som mötts av denna kvinnliga läkare! Ska någon behöva dö innan något görs! Vi i Götene kommun har rätt till en bra Vårdcentral med trevlig och proffesionellt bemötande personal. Jag har försökt anmäla läkaren till patient-nämnden men deras råd är att byta vårdcentral! Ska det behöva vara så här?
Den absolut sämsta vårdcentralen jag någonsin besökt. Otrevligt bemötande och läkaren jag fick träffa ville inte hjälpa till på något sätt utan bara skriva ut medicin och att vi skulle därifrån, någon utredning ville de ej göra trots symptomen funnits i flera år. Gå aldrig hit om du bryr dig om din hälsa eller dina kära.
Otrevlig telefonreceptionist och läkare vid flera tillfällen. Patienten tas inte på allvar. Det enda som faktiskt varit bra är remisser till andra vårdinstanser som faktiskt intresserar sig av att hjälpa, allt annat viftas bort och de hänvisar till basundersökning för ett år sedan som inte ens är relevant till dagens problem och nekar vård.
De går ut med att de bara har fasta läkare. Så är det inte. På ett halvår har min vän blivit bortglömd och utan hjälp för sina symptom. Ringt 2 gånger för att försöka få veta provsvar och ev behandling. De har glömt att följa upp och när de väl förstått det, har dom inget stöd att erbjuda. Ingen ursäkt. Ingen förklaring om sjukdom. Ingen info.
Tycker att dom har varit jättebra och har tidigare förtjänat 5 men dom har sjunkit i mina ögon, så nu ger jag 1 en del kan behöva gå en kurs i bemötande...definitivt...
Kan tyvärr inte uttala mej om deras vård då bemötandet var så dåligt att jag valde att inte gå dit.
Översatt av Google Blev mycket besviken, mitt läkarbesök var det värsta jag någonsin har haft i mitt liv, han såg mig bara i 1 MINUTT. Jag åkte dit för att jag hade dåliga problem med mina overes/humör/värmeblixtar/svettproblem, doktorn körde inte ett enda test och han ställde mig inte ens EN ENDA FRÅGA. Han frågade inte om jag fick preventivmedel, hur länge det hade hänt osv. Han brydde sig helt enkelt inte. Kom inte hit om du behöver någon som hjälper dig med dina problem, bara snabba lösningar. Original Was very disappointed, my doctors appointment was the worse I’ve ever had in my life, he only saw me for 1 MINUTE. I went there because I was having bad issues with my overies/mood/heatflashes/sweating issues, Doctor did not run one single test and he didn’t even ask me ONE SINGLE QUESTION. He didn’t ask if I was on birth control, how long it had been happening ect. He simply didn’t care. Don’t come here if you need someone to help you with your issues, only quick fixes.
Comment on this business

to add Unicare Vårdcentral Götene map to your website;