facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Unikum Glada Blad & Blommor

About

Unikum Glada Blad och Blommor är en ny butik i Gnesta. Hos Unikum hittar du växter, blommor i en härlig butiksmiljö.

Story

Hur säljande är din butik?
Hur ser din butiksfasad ut, är dina skyltfönster inspirerande till köp?
Har du en välsorterad, städad och prydlig butik? Arbetar du med tydliga kundvarv och säljande exponeringar?

Att dressa, mejka och styla utsidan för att ge ett så bra första intryck som möjligt är inte helt ovanligt. Inte heller att slå in sin produkt i ett så fint omslagspapper som möjligt för att den ska kännas spännande och lockande. På samma sätt fungerar ett skyltfönster. Det omslagspapper som reklam och marknadsföring slår in produkten i, måste följas upp i butik och skyltfönster.
Det är i den miljön kunden gör det avgörande valet att handla eller inte. Har man dressat, mejkat och stylat sitt yttre som butik så har man dessutom ökat sina chanser att locka in spontankunder. Mitt arbete börjar där den traditionella reklamen slutar. En butiks eller ett varuhus skyltfönster är en av dess bästa och mest direkta marknadsförings-platser.

Dina skyltfönster och din butik ska förmedla rätt känsla till dina kunder och vara säljande 365 dagar på året. Unikum inspirerar dig att se på din butik med nya ögon. Kontakta mig gärna för mer information.



"Hos Unikum glada blad & blommor hittar du floristiskt hantverk och inspiration i en spännande miljö. Vackra blommor och arrangemang både till dig själv eller till någon annan. Min verkstad hittar du i stationshuset i Gnesta bredvid Pressbyrån. Jag har inte öppet alla dagar i veckan men tar emot beställningar och förmedlingar. Välkommen med din förfrågan 0158-440 40 [email protected]"
Address: Stora Torget 3, 64631 Gnesta
Phone: 0707823330
City: Gnesta
Zip Code: 64631


Similar places near
Bildkonstruktion.se Bildkonstruktion.se 110 meter Flygfoto, familjebilder, porträttbilder, produktbilder, bröllopsfoto, reklam/marknads...
Blomstergården i Gnesta AB Blomstergården i Gnesta AB 547 meter Så fina blommor och trevligt bemötande.
Blomstergården i Gnesta AB Blomstergården i Gnesta AB 603 meter Kompetent och trevlig personal, stort utbud av allt från frön till träd, utomhuskruko...
LRF Konsult LRF Konsult 999 meter LRF Konsult säljer tjänster och rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgiv...
Reviews
Linda gjorde ett fantastiskt jobb att ordna brudbukett, diadem, corsage samt dekorationer i kyrkan till vårt bröllop. Vi fick väldigt många och fina kommentarer kring blommorna efteråt. Förutom att göra fina blommor är Linda en varm och hjärtlig person, som är väldigt professionell i allt hon gör. Vi rekommenderar varmt ett besök
Super service o toppen bemötande av Linda.
Linda är otroligt proffsig och lyhörd. Blev fantastiskt nöjd med blommorna till vårt bröllop!
Vi kan varmt rekommendera Linda efter att hon gjorde brudbukett, corsage, och brudnäbbsbuketter till vårt bröllop. Blommorna var fantastiskt vackra och utöver det är Linda en ovanligt trevlig person som gör det lilla extra. Tack Linda!
Jättenöjd med vår florist Linda i Gnesta. Hon ställer alltid upp när man behöver hjälp med sitt glada leende, positiva och omtänksamma sätt. Duktig på att ge förslag och sätta ihop buketter. Har även hört av släkt och vänner som skickat blommor till mig om Lindas hjälpsamhet och trevliga bemötande.
Bästa floristen av dem alla! Linda är både unik och glad och så hennes firmanamn stämmer så väl. Jag rekommenderar henne å det varmaste och vill du ha den bästa servicen och vackra arrangemang med kärlek och känsla eller kanske hitta lite kul inredningsdetaljer så besök Linda´s butik i Gnesta.
Jag har fått de mest fantastiska buketter hemlevererade till min födelsedag. Avsändarna hade också fått bilder på buketten de skickat och uppskattade det och samarbetet med Linda.
Supernöjd efter inköp till alla hjärtans dag! Fick blommorna hemskickade utan problem och jättetrevlig service. Buketten blev supervacker vilket ledde till en väldigt nöjd sambo :
En florist som gör det där lilla extra! Märks att hon har öga för färg och form. Hon lyssnar in ens önskemål och är väldigt noggrann i sitt arbete. Kan varmt rekommendera den här floristen!
En sån service! Beställde blommor till ett speciellt tillfälle. Jag fick en helt fantastisk vacker bukett och med en otrolig kvalitet på blommorna. Rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Unikum Glada Blad & Blommor map to your website;