facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Unionen Värmland

Unionen Värmland

About

Unionen Värmland har 15 700 medlemmar på 2 300 företag. 88 procent av medlemmarna omfattas av kollektivavtal, till ett genomsnittligt värde av 80 000 kr.

Story

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vi är 600 000 medlemmar, varav mer än 30 000 förtroendevalda på över 65 000 arbetsplatser.

Unionen är ett fackförbund där alla tjänstemän på en arbetsplats i den privata sektorn kan vara medlemmar.

Utöver våra yrkesverksamma medlemmar välkomnar Unionen även egenföretagare och studenter. Det är oavsett befattning, utbildning eller lön. Till exempel är många chefer medlemmar och en stor del av medlemmarna har utbildning från högskola eller universitet.

Unionen finns i allt från stora internationella koncerner till små familjeföretag, organisationer och föreningar. Unionen är en medlemsstyrd organisation byggd på representativ demokrati.

Vi bildar opinion för att komma närmare vår vision: Tillsammans är vi i Unionen den ledande kraften som skapar framgång, trygghet och glädje i arbetslivet, måste vi bilda opinion i olika frågor.

Unionen ingår i TCO som är en förkortning av Tjänstemännens Centralorganisation. TCO är en centralorganisation för 16 olika fackförbund och samlar omkring 1,3 miljoner människor. Organisationen är partipolitiskt obunden och ståndpunkterna bygger på grundläggande demokratiska värderingar.

Address: Bryggaregatan 11, 653 40 Karlstad (commune)
Phone: +46770870870
City: Karlstad
Zip Code: 653 40


Opening Hours

Monday: 09:00 - 11:30


related searches: Region Värmland, Unionen akassa
Similar places near
Vision Landstingsavdelningen Värmland Vision Landstingsavdelningen Värmland 141 meter Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Landstingav...
Vision Region Värmland Vision Region Värmland 153 meter Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Vision Regi...
Vårdförbundet Avdelning Värmland Vårdförbundet Avdelning Värmland 507 meter Vårdförbundet avdelning Värmland på Facebook
IF Metall Värmland IF Metall Värmland 3 km Får för lite för pängarna
Byggnads Örebro-Värmland Byggnads Örebro-Värmland 5 km Bara enkelt...simply the best place in Town.en Sosse härS
Reviews
Ett ställe som man kan köpa det mesta
Comment on this business

to add Unionen Värmland map to your website;