facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uno Hälsa

Uno Hälsa

About

När skolmeficinen inte räcker till.....
Jag vägleder klienter till optimal hälsa och prestation i vardagsliv och idrott.
Stressrelaterade problem, utmattning, traumabehandling och diffusa svårlösta symtom är min specialitet.

Story

Jag vägleder klienter till optimal hälsa och prestation i vardagsliv och idrott genom att använda den senaste spetsteknologin för analyser och behandling. Många klienter kommer till mig årligen för att genomgå marknadens mest omfattande hälsoanalys, som kan liknas vid den årliga kontroll besiktningen av bilen. De får en mycket utförlig information om aktuell hälsostatus från olika perspektiv. Därigenom kan brister och obalanser åtgärdas innan sjukdom uppstår. Andra klienter vill få hjälp att hitta bakomliggande orsaker till ohälsa som de ej kommit till rätta med genom konventionell vård, då jag har ett mycket mer holistiskt synsätt. Många väljer mina behandlingar för att de är mycket effektiva och ger snabbt resultat och det är många som föredrar holistisk behandling för att slippa biverkningarna från konventionella mediciner.
Jag använder mig av fem mycket avancerade datorstyrda instrument för analys och behandling vilket jag är ensam om i Sverige.
Jag kallar min metod för informationsmedicin då jag är övertygad om att grunden för hälsa är ett fritt flöde av information i kroppen och att mängder av hälsoproblem beror på blockerade informationsvägar, brist på information och felaktig information i organ och organsystem. Att återupprätta korrekt information och informationsflöde är en snabb och effektiv väg till hälsa.

Address: Industrigatan 9 A, 619 33 Trosa (commune)
Phone: 0702838614
City: Trosa
Zip Code: 619 33



related searches: Besikta kroppen, Akupunktur Trosa, Hälsoanalys, Informationsmedicin, Kvantmedicinsk behandling, Frekvensapparat
Reviews
När jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Och min läkare inte heller visst vad som var fel. Kunde knappt röra mig,fruktansvärt ont i hela kroppen ,sömnlösa nätter på grund av smärtan. Kontaktade jag Uno. Efter första besöket kunde jag sova för första gången på 4 månader. Och livet kom sakta tillbaka.efter flera behandlingar är jag snart återställd. Och har Uno att tacka // Gunnar Huldt
Har nu gått på regelbundna hälsokontroller hos Uno sedan 5 år tillbaka och kan inte tänka mig en bättre kontroll av hela kroppen än den hos Uno Hälsa! Mät instrumenten är fenomenal framstående teknik och hans kunskap stor. Svårt att hitta bättre...!
Comment on this business

to add Uno Hälsa map to your website;