facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Unoleo

Unoleo

About

Unoleo erbjuder kommuner, regioner, företag och organisationer kvalificerad projektledning med hjälp av KRONOBERGSMODELLEN® inom bl.a. arbetsmarknads- och integrationsområdet.

Story

Unoleo erbjuder kommuner, regioner, företag och organisationer kvalificerad projektledning med hjälp av Kronobergsmodellen®. Kronobergsmodellen® är en arbetsmetod för att, koordinerat och samordnat, snabbt kunna reagera på varsel och näringslivsförändringar. Kronobergsmodellen® används även inom integrationsområdet.

Kronobergsmodellen® utvecklades av vår grundare Anders Blomqvist då han 2012 på uppdrag av Regionförbundet Södra Småland och Markaryds kommun arbetade fram metoden.
Anders Blomqvist är en mycket erfaren projektledare med stor kunskap om kommunal- och regional verksamhet, arbetsmarknaden, integration och näringslivet.

Varsel i praktiken - KRONOBERGSMODELLEN®

Kronobergsmodellen® bygger på att kommunen agerar snabbt och tar initiativet samt anlitar en oberoende projektledare som en dedikerad resurs.
Därefter sammansätts ett Advisory Board som stöd till projektet.
En samverkansgrupp med representanter från exempelvis kommunen, företaget, facket, omställningsaktörer och arbetsförmedlingen sätts samman och arbetar regelbundet löpande med tre huvudområden; nytt jobb, utbildning och starta eget.
Som en röd tråd genom projektet löper information och öppenhet. Exempelvis publiceras minnesanteckningar och information på kommunens webbplats.

Kronobergsmodellen® är en beprövad metod med positiva resultat och bygger på erfarenheter från flera kommuner under de senaste åren.

Address: Lagastigsgatan 6, 287 32 Strömsnäsbruk
Phone: 0433 100 25
City: Strömsnäsbruk
Zip Code: 287 32


Similar places near
LUGG LUGG 635 meter Alltid lika proffsiga och gott bemötande
Annika's Friskvård Annika's Friskvård 971 meter 073-6262559
Smålandsfönsterputskår Smålandsfönsterputskår 4 km Lokalt företag med 30 års erfarenhet i branschen. Jag utför olika arbeten, men min sp...
Comment on this business

to add Unoleo map to your website;