facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Upplands Motor

Upplands Motor
"Hos oss hittar du både nya och begagnade last- och transportbilar samt begagnade personbilar. I vårt servicecenter tar vi emot såväl last- och transportbilar som personbilar från Mercedes-Benz. På anläggningen kan du dessutom köpa tillbehör och reservdelar samt lämna in hjulen på vårt däckhotell. Vi ser fram emot att få träffa dig!"
Address: Sydhamnsvägen 58, 15138 Södertälje
Phone: +4684772800
City: Södertälje
Zip Code: 15138



related searches: Upplands motor uppsala däckbyte, Volvo Car Retail kista, Volvo Swedish, Volvo elbil, Köp begagnad bil, Care by Volvo Sweden, XC40 Recharge privatleasing, Bilia Volvo
Similar places near
HP Bilservice AB HP Bilservice AB 2 km Jag är mycket nöjd med HP Bilservice. Trevlig bemötande, bra kommunikation och tydlig...
Sheer Motorcenter AB Sheer Motorcenter AB 3 km Bästa verkstan i Södertälje. Trevlig och bra personal, snabba på åtgärda fel och allt...
Hyrbilsdepån Södertälje & Verkstads- Fordons- och Bärgningsdepån Södertälje Hyrbilsdepån Södertälje & Verkstads- Fordons... 5 km Wow vilket företag. Kevin är fantastisk tillsammans med sina kollegor. Med en otrolig...
AutoStradale AutoStradale 5 km Säljer Köper Byter Förmedlar nyare bilar i alla prisklasser
Geneta Bilservice AB Geneta Bilservice AB 5 km Kundvänligt och professionellt!
Reviews
Snabb service, Trevlig personal, rent och fräscht lokal . Ställde upp och servade bilen trots att det var svårt med tiden! Stort tack Raquel du e bäst.
Den sämsta säljare och ingen rätt svar Man kan inte lita på säljarens uttalanden, De erbjuder men det är helt falskt jag har kontaktat eran kundtjänst och lämna mina uppgifter att ni ringa mig, det har gått 2veckor men ingen svar.
När jag krockade bilen så glömde de ta bort glas splitter från motorns insida. Det kändes bara slarvigt gjort för att vara ett "lyxmärke". Receptionisten är ganska bra, men det känns underbemannat vissa dagar.
Mycket trevlig och proffsig personal och snabba arbeten!
Fick hjälp av teknikern Rasmus, som var så himla behjälplig! Aldrig upplevt en sådan service tidigare som jag fick av denne Rasmus. Trevligt bemötade och fick en känna sig trygg. Kommer aldrig lämna in bilen till någon annan än Rasmus! Stora plus i alla hörn och kanter!
Trevlig personal, verkligen en stor skillnad på service känslan
Synd att det inte går lämna in bilen annan tid än under öppettiderna 07-18
När jag som ägare av en begagnad Mercedes behövde hjälp, så upplevde jag att verkstadsmekanikern gjorde ett bra jobb och ett bra intryck av kunnande, medans hans kollegor i kundmottagningen var näst intill motvilliga till att jag ens skulle få lämna in bilen, till en början. Kändes lite som några skulle behöva gå en charmkurs.
Inte den bästa servicen och bemötande av kundtjänst.
Toppen service och toppen bemötande. Stort tack till Alle och Samira för senaste service besöket. Rekommenderar starkt denna anläggning!
Comment on this business

to add Upplands Motor map to your website;