facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Upplands Motor Mercedes-Benz lastbilar

About

Vi hjälper dig att hitta din nya lastbil från Mercedes-Benz. Vi erbjuder även uthurning och service av tunga fordon.

Story

Kista

Glenn Lindbladh
Tele: 08-477 22 43
E-mail: [email protected]

Hyra/beg lastbilar Akalla
Bo Pettersson
Tele: 08-477 22 29
E-mail: [email protected]

Ola Agneskog
Tele: 08-477 22 58
E-mail: [email protected]

---------------------------------------------------------------

SÖDERTÄLJE

Stefan Larsson
Tele: 08-477 22 34
E-mail: [email protected]

Hyrbilar/fleetboard
Henrik Wemmer
Tele: 08-477 28 21
E-mail: [email protected]



"Hos oss hittar du ett brett utbud av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar. Behöver din bil service kan du tryggt besöka vårt auktoriserade servicecenter. På vår anläggning kan du dessutom köpa tillbehör och reservdelar samt lämna in hjulen på vårt däckhotell. Vi ser fram emot att få träffa dig!"
Address: Kottbygatan 4, 164 74 Kista
Phone: 08 - 477 22 00
City: Kista
Zip Code: 164 74


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00


related searches: Upplands motor mercedes benz lastbilar review
Similar places near
Hedin Bil Hedin Bil 359 meter Jag har träffat jätte snäll personal där,och han hjälpte mig för mycket. Han ville sk...
Reviews
Lämnade in bilen för oljud från frambromsarna och ville att de skulle kontrollera belägg och skivor. Blev uppringd från verkstaden som meddelade att de inte kunde hitta något som var fel utan att oljudet troligtvis berodde på korrosion. Lösningen enligt dem var att vi skulle åka och bromsa med bilen för att värma upp bromsarna och korrosionen skulle då försvinna. Bestämde oss då för att ta loss hjulet och kontrollera bromsarna själva och såg direkt att det innersta belägget på vänster fram var helt borta samt skivan helt förstörd. På höger fram var belägget löst och påväg att ramla av... Undrar ju om verkstaden överhuvudtaget tog loss hjulen och kontrollerade beläggen då det inte var svårt och förstå varför bromsarna förde sånt oljud när man såg hur det såg ut... Man förväntar ju sig att verkstaden ska kontrollera det kunden begär.
Väntar 3 veckor får sms kom 0900 i övermorgon står det , kommer 0845 , får höra , du skulle varit här 0700 nu kan vi inta ta din bil förrän om 3 -4 veckor kodning fjärrkontroll de är vad jag kallar service vilja . Sämsta jag varit med om .
Otroligt långsam support. Har väntat tre veckor på mailsvar trots påstötningar. Handla gärna bil här, men se till att för guds skull aldrig få problem med den.
Butiken är stor och det finns många modeller av Mercedes, den nya färgen och nya modellerna också bra och bra pris är några av 500 000 kronor till 100 0000 till månadsavdraget 2000-3000 kronor.
Viken service. Vi köpte en bil av säljaren Bauar​​ Hajr och det gick hur smidigt som helst. Ringde flera gånger till han och alltid lika glad och trevlig var han . Rekommenderar han ....
Trevlig bemötande från alla i bilhallen, alla rekommendationer till bilsäljaren som lyckas leverera bil i tid, trotts velig kund. En stjärna i grillen till mig och många stjärnor till er!
Lämnade in bilen för felsökning då servo och abs bromsar hade slutat fungera. I felsökning stod det att det var fel på varvtalssensor och impulsring och att det var missljud från remspännaren. Inte ett ord om vad det var för fel på servon. Efter en månads försök att få svar från dom, gav jag upp och gick till en annan verkstad. Där gjorde dom en snabb analys som konstaterade att det var fel på abs pumpen. Dom renoverade den och därefter fungerade allt. Hela Bilias felsökning som kostade 3278kr var felaktig. Men det värsta var nog deras nonchalans när jag försökte få hjälp med mina frågor efter felsökningen.
Säljaren Andreas Lindgren var toppen att träffa. Påläst, serviceminded och trevlig.
Totalt ointresserade av att sälja. Märkligt att Bilia inte verkar ställa några säljkompetenskrav… eller krav på lite vanlig social kompetens. Synd för Bilia, nu förlorade de en potentiell köpare av en E300 de alt EQB, och får sig en törn i sitt rykte pga detta omdöme som kanske gör fler tveksamma. Tänk att det ska vara så svårt att förstå det enkla sambandet mellan gott bemötande och gott rykte.
Tyvärr väldigt dåligt med parkeringsplatser när man är på besök och väldigt trångt. Som vanligt väldigt tjusiga bilhallar men kaos utanför, mer regel än undantag på bilfirmor i Stockholm.
Comment on this business

to add Upplands Motor Mercedes-Benz lastbilar map to your website;