facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for UpplevelseFilm

About

Videoproduktioner för hemsidor och marknadsföring i sociala media för små och medelstora företag. Skapas kostnadseffektivt med hög kvalité och anpassas helt utifrån dig som uppdragsgivares behov och önskemål.

Story

Inspirations- och presentationsvideo för kostnadseffektiv digital marknadsföring i sociala media och på hemsidor.
UpplevelseFilm gör detta möjligt även för den mindre verksamheten. Upplägget anpassas helt utifrån uppdragsgivarens behov i syfte att engagera och intressera era kunder.
I uppdraget erbjuds även hjälp med att på ett smart sätt optimera marknadsföringen av videon på ert företags olika sociala media med koppling till er hemsida, mm.

Använda video på dina sociala media
Med videofilmer kan ni snabbt och effektivt inspirera era besökare på facebook och på hemsidan att vilja uppleva och köpa det du erbjuder.
Nästan alla digitala kanaler är videoanpassade. Så se till att dela din video! Ju fler kanaler du delar i, desto större räckvidd får du. Har du dessutom ett intressant innehåll kommer delningen delvis att sköta sig självt. Facebook, Instagram och Twitter är de allra vanligaste, men har du tänkt på att du även kan använda din video på din hemsida och i ditt nyhetsbrev?
Stärka ditt varumärke
Kunder som får ett känslomässigt band till ditt företag är också mer lojala och kan därför rekommendera dig och dina tjänster till andra. Genom att jobba med video ger du också kunderna en uppfattning om vilka ni är, vad era ambitioner är och vad ni säljer. Det stärker varumärket.
Att framkalla känslor med hjälp av en video är idag en framgångsfaktor för att sticka ut och lyckas i mediebruset. Det har också visat sig att känslor faktiskt spelar en viktig roll för kunden under resan från intresserad till betalande kund.
Besökare stannar i genomsnitt 2 minuter längre på webbplatser som innehåller en video. Förklaringen tros vara att besökare är mer intresserade av att se en video om din vara eller tjänst än att läsa eller titta på bilder.

Henrik Pettersson
UpplevelseFilm



"Henrik Pettersson - Filmare och producent.Min inriktning är att producera och leverera kostnadseffektiv upplevelsemarknadsföring genom film till små och medelstora företag. I uppdraget ingår även, om så önskas, att tillsammans med kunden skapa en grundläggande plan för upplägg och marknadsföring på er Facebooksida och Instagram för bästa effekt av investeringen."

"Henrik Pettersson - Filmare och producent.Min inriktning är att producera och leverera kostnadseffektiv upplevelsemarknadsföring genom film till små och medelstora företag. I uppdraget ingår även, om så önskas, att tillsammans med kunden skapa en grundläggande plan för upplägg och marknadsföring på er Facebooksida och Instagram för bästa effekt av investeringen."
Address: Tant Bruns Väg 94, 45173 Uddevalla
Phone: 0733333137
City: Uddevalla
Zip Code: 45173


Comment on this business

Reviews, get directions and contact details UpplevelseFilm.

Uddevalla advertising/marketing

opening hours, reviews, map, satellite view. Uddevalla location, how can i go. UpplevelseFilm address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to UpplevelseFilm. On this website you can share your comments and experiences about UpplevelseFilm with other people.

to add UpplevelseFilm map to your website;



Similar places near
RaceReady AB RaceReady AB 910 meter RaceReady AB
INSPO Event & PR INSPO Event & PR 2 km INSPO Event & PR är en fashionabel kommunikationsbyrå med ett stort utbud av tjänster...
RiotAd RiotAd 2 km En marknadsplats där företag och bärare möts.
Dinspeaker Dinspeaker 2 km Dinspeaker.se är mitt företag och denna sida finns för alla som är nyfikna på mig å v...
Smarter Marketing Uddevalla AB Smarter Marketing Uddevalla AB 2 km Smarter Marketing är en Google Certifierad mediabyrå med kontor i bl.a. Uddevalla. Be...
Storbildsskärmen på Cykelhuset i Uddevalla Storbildsskärmen på Cykelhuset i Uddevalla 5 km Cykelhuset fixade mina krånglande växlar snabbt och proffsigt!