facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uppsala Fotografering

About


Fotografera annonser för offentliga platser, till exempel restauranger och kaféer, med en video-on-demand-montage

Address: sweden, Uppland, Uppsala Län, Sweden
Phone: 076-255 77 17
City: Uppland



related searches: Barnfotograf Uppsala, Julfotografering Uppsala, Porträttfotografering Uppsala, Fotograf Uppsala körkort, Familjefotograf Uppsala, Hobbyfotograf Uppsala, Bröllopsfotograf Uppsala, Gravidfotografering Uppsala
Reviews
Kunnig och bra, trevlig bemötande
Otroligt otrevlig och skrämmande personal. Oprofessionellt bemötande. Oprovocerad irritation från personalen. Kommer aldrig vända mig till dom igen.
Dyrt, lång väntetid
Vänlig bemötande och snabb service.
Otrevligt bemötande 2 gånger av 3 vid en telefonbeställning, och jag beställer trycksaker i mitt jobb dagligen. Tänkte jag skulle stödja ett uppsalaföretag i dessa utmanande tider, gick helt klart till fel butik! Återkommer inte igen :
Bra service!
De var snabba och bra att ordna vårt studentplakat. Ett litet problem som uppkom löste dom väldigt snyggt. De var mycket serviceinriktade och tillmötesgående.
Lämna inte in telefon för reparationer här. Dålig service och okunnig personal
Trevlig och bra service. Sortimentet är bra.
Tyvärr tappade jag intresset att vänta medans en expedit surfade på sin telefon och de två andra surfade på nätet. Troligen så har dessa inte vaknat eller så var service låg denna dag trots att klockan var 11.30 ca. Mitt intresse för att köpa en stjärnkikare får bli i en annan affär.
Comment on this business

to add Uppsala Fotografering map to your website;