facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uppsala- Lenna Järnväg/Lennakatten

Uppsala- Lenna Järnväg/Lennakatten

About

http://www.facebook.com/group.php?gid=55894772237

Story

Uppsala-Lenna Jernväg drivs av en ideel förening som heter Museiföreningen Stockholm-Roslagens Järnvägar, SRJmf, bildad 1968.

Allt arbete på tåg och stationer, med spår och signaler, i lokstall och verkstad samt administrativt sker helt ideelt.

De biljettintäkter vi får in från våra resenärer är vår viktigaste inkomstkälla. En annan viktig förutsättning för Lennakattens existens är många stödjande medlemmar.





"Lennakatten är en museujärnväg i Upplan som kör emellan uppsala och faringe. Lennakatten kör ånglok, diesellok och rällsbussar. Lennakatten kör från maj till september."
Address: Stationsgatan 11, 753 40 Uppsala
Phone: 018-13 05 00
City: Uppsala
Zip Code: 753 40



related searches: Östra Södermanlands Järnväg, Stockholms Ånglokssällskap, Leos lekland Uppsala, Biotopia Uppsala, Turbo Uppsala, Upplandsmuseet, Thuns, Fyrishov priser
Reviews
Jättecharmigt att kunna åka ånglok åt ena hållet och rälsbuss tillbaka. Atmosfären är helt fantastisk och likaså konduktörerna. Testa även att äta en macka eller varför inte ennkopp kaffe i Marielund?
Top notch äventyr för hela familjen! Ett mycket gott helhetsintryck. Åkte Ånglok t.o.r Faringe ca 1,5 timenkel och tiden flög iväg. Rek att sitta i öppen vagn om vädret tillåter OM man inte är hyperrädd om sina kläder då det kan flyga enstaka glödbitar från koleldningen om oturen är framme. Gör't ba!
Very super bra. Good tågTidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Vi är ett gäng eldsjälar som håller tågen rullandeTidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasJa
Otrolig Resa Jag fick det i present Tyckte väl då sådär Men kul med Ånglok Man har ju själv haft Ång maskin Men Vilka Eldsjälar dom som sköter om allt Konduktörerna lokföraren Stinsen De var som man var med om en Film inspelning Fantasktigt bra Bemötande när vi skulle Äta Gott Som F…,,, NI SOM INTE ÅKT BOKA GAMMAL SOM UNG Upplevelse
Mycket trevlig utflyktsmål på sommaren. Allt heder åt dem som jobbar i denna ideella verksamhet.
Fin och välskött anläggning!
Fantastiskt välvårdad museéijärnväg.
En upplevelse utöver det vanliga.
Ett vakert lokomotiv
Comment on this business

to add Uppsala- Lenna Järnväg/Lennakatten map to your website;