facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uppsala LS av SAC-Syndikalisterna

Uppsala LS av SAC-Syndikalisterna

About

Det medlemsstyrda facket för dig som arbetar och verkar i Uppsala, oavsett yrke. Istället för fallskärmsavtal - lokal strejkrätt och medlemsdemokrati!

Story

Uppsala LS är fackföreningen som organiserar alla yrken i Uppsala med omnejd. Hos oss är facket vi på golvet, där vi alltid backar varandra oavsett yrke. En fackförening är inte ett försäkringsbolag, utan en kamporganisation för alla arbetare, oavsett nationalitet.
Som medlem i Uppsala LS och SAC erbjuds du kurser i fackligt arbete och arbetsrätt. LS bedriver egen kursverksamhet om organisationen och den fackliga praktiken.

SAC har en egen a-kassa, men medlemmar är fria att välja den a-kassa man själv anser passar sin situation bäst. Eftersom a-kassan är skild från facket kontaktas den separat.


I LS organiserar vi oss lokalt för att säkerställa att det är de berörda som har makten över den fackliga verksamheten. Du fattar själv besluten tillsammans med dina arbetskamrater. Det finns alltid stöd och hjälp bland sektioner, syndikat och andra av delar av LS. Vi tror att det är du som bäst vet vad som ska göras på din arbetsplats.

Uppsala LS har inga anställda utan verksamheten bygger på medlemmarnas egna arbete och insatser. Är du redan medlem och vill vara med och bidra till LS verksamhet kontaktar du uppsala.ls(at)sac.se eller besöker oss på ett medlemsmöte och berättar vad du vill arbeta med inom LS. Du kan också kontakta oss för att information om vilka grupper som just nu finns inom Uppsala LS.

Address: Svartbäcksgatan 97D (KV), 753 35 Uppsala Uppsala
Phone: 018 694689
City: Uppsala
Zip Code: 753 35 Uppsala



related searches: LS Syndikalisterna, Syndikalisterna Stockholm
Similar places near
Ärna Officersförening Ärna Officersförening 2 km Ärna OF är officersföreningen som företräder medlemmar som jobbar vid Luftstridsskola...
Sektion Lära Sektion Lära 2 km Sektion Lära vid Uppsala studentkår samlar samtliga studenter vid fakulteten för utbi...
Svenska Transportarbetareförbundet Avdelning 41 Svenska Transportarbetareförbundet Avdelning... 4 km Gå ej med !! Gör ingenting mer än att ta betalt o ljuga vanliga knegare rakt i ansikt...
Kommunal på Fortuna-Onnela Kommunal på Fortuna-Onnela 8 km Informationen i broschyren stämmer ju inte alls med verkligheten. De pratades mycket ...
Reviews
Skönt med en partipolitiskt oberoende fackförening. Inga pampar, medlemmarna bestämmer, och en tydlig vision om ökad demokrati på arbetsplatserna.
Comment on this business

to add Uppsala LS av SAC-Syndikalisterna map to your website;