facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uppsala Veterinärmottagning Ab

About

En liten smådjursklinik som kan hjälpa dig och ditt djur med det mesta.
Ring oss på 018-300660 för att boka tid!
Det går inte att boka tid via facebook.

Story

Uppsala Veterinärmottagning etablerades 2006 och erbjuder djursjukvård med inriktning på smådjur.

Hos oss kan du få hjälp med bl.a. sjukdomsutredningar, vaccinationer, veterinärbesiktningar, tandsaneringar, kastrationer eller andra operationer samt hjälp och rådgivning gällande ditt djurs sjukdomstillstånd.

Vi har tillgång till gasnarkos, röntgen och de flesta blodprovsanalyser samt möjlighet att skicka prover för de analyser vi inte själva kan utföra (oftast med svar följande dag).

Ring oss gärna på 018-300660 för att boka ditt besök (även om det är ett akut besök).
På vardagar har vi öppet 8-20 och erbjuder både bokningsbara tider och akuta besök. På helgerna har vi öppet 11-17 och erbjuder enklare bokade tider samt akuta besök.

Vi tar ut en akutavgift på 500:- för akuta besök. Vi har även en kvällsavgift på 250:- för bokade besök efter klockan 16.00 på vardagar och en helgavgift på 500:- för bokade besök på helgen.

I vår butik säljer vi veterinärfoder från Hill's och Royal Canin samt ett urval av medicinska schampon, kosttillskott och tillbehör för ditt djur.

För tidsbokning, prisförfrågningar och rådfrågning ber vi dig att ringa oss på 018-300660. För mindre akuta förfrågningar går det även att maila oss på [email protected]. Tänk på att det kan vara svårare att komma fram på telefonerna efter kl 17, då vår receptionist slutar för dagen.

Besök gärna även vår hemsida: http://www.uvm.nu



"Telefon öppet 7:30-20Smådjursklinik i Uppsala som grundades 2006. Idag erbjuder vi veterinärvård inom internmedicin, bilddiagnostik, mjukdelskirurgi, ortopedi och odontologi. Välkommen till oss!"
Address: Libro ringväg 6, 75228 Uppsala
Phone: 018300660
City: Uppsala
Zip Code: 75228


Opening Hours

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00
Saturday: 11:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Veterinärmottagning Uppsala, Sommarro veterinär, Veterinär Uppsala utbildning, Ekebys Djurpraktik, Rembacken, Veterinär utbildning, Veterinär Enköping, Röntgen hund Uppsala
Similar places near
Hellströms Veterinärpraktik Hellströms Veterinärpraktik 3 km Föredömligt kundmottagande och överlägsen eftervård och kontakt på obekväma arbetstid...
Ekeby's Djurpraktik Ekeby's Djurpraktik 4 km Var med min syster och chipade hennes katter. Vi blev väldigt bra bemötta och persona...
LillyVet veterinär LillyVet veterinär 5 km Otroligt dålig service från kvinnan bakom disken som skrattade och pratade oavbrutet ...
Vilya Veterinärklinik Vilya Veterinärklinik 5 km Hej, vill tacka jättemycket personalen för den oerhört stora hjälpen jag fick en lörd...
Veterinär Daniela Andersson Veterinär Daniela Andersson 5 km Ambulerande veterinärverksamhet i Uppsala för flexibel veterinärvård till häst och sm...
SVA- Statens veterinärmedicinska anstalt SVA- Statens veterinärmedicinska anstalt 7 km Svenska för Avancerade.
Hästsektionen - Sveriges Veterinärförbund Hästsektionen - Sveriges Veterinärförbund 8 km En sida för våra medlemmar och kollegor för att lättare nå ut med information om kurs...
Universitetsdjursjukhuset (UDS) Universitetsdjursjukhuset (UDS) 8 km Mycket bra bemötande och vänliga
Rembackens Djurklinik Rembackens Djurklinik 10 km Rekommenderas varmt om man värnar om sitt husdjur. Kunnig och snäll personal. Klinike...
Vetopia AB Vetopia AB 10 km Bra Veterinärer! Har bra hand om min hunds hälsa och vaccinationer, Trevliga, duktiga...
Djurdoktorn i Sommaro Djurdoktorn i Sommaro 179 km Tack vare att vi kom till Djurdoktorn Mia i Sommarro så har vår älskade katt som var...
Reviews
Vi kom in på Uppsala Veterinär Mottagning då våran Jack Russel hane hade diarréer och mycket blod i avföringen. Först blev vi uppläxade på engelska av en kvinnlig veterinär ang val av den mat vi givit våran hund. Det var helt klart maten som hade orsakat hans sjukdom enligt henne. Ultraljud gjordes och man kom fram till att våran hund eventuellt hade bukspottkörtel inflammation man ansåg inte att det fanns några tumörer och att bukspottkörteln inte såg så dålig ut. Dom svarta fläckarna på tarmarna var en muskulär åkomma på grund av inflammationen. Vi fick order om att ge hunden ett diet foder som skulle köpas på kliniken samt att ge Omeprazol. Vi gjorde allt, men det blev inte bättre, tvärtom….För två dagar sedan åkte vi akut till Ulltuna smådjursklinik med våran ögonsten. Han blev inlagd direkt och fick dropp. Prover togs samt ultraljud. Idag fick vi svar. En stor elakartad cancer tumör på Bukspottskörteln samt inflammerade tarmar….Våran lilla älskling har bara kort tid kvar i livet. Vi har fått ett fantastiskt vänligt och mycket proffesionellt bemötande på Ulltuna…. Åk ALDRIG till Uppsala Veterinär Mottagning!!! fullkomligt katastrof de tog inte ens tempen på hunden. Dom pratade inte svenska och engelskan var svår att förstå. Inte en veterinär klink att konsultera om man är mån om sitt djur. Men ta betalt för ingenting det är dom bra på.
Väldigt mycket professionalitet för pengarna och superbehjälpliga. Anki gjorde verkligen sitt yttersta för att hjälpa mig i stökig allergi hos min katt, och hade jag inte flyttat till Stockholm hade jag fortsatt gå hit.
Har alltid fått bra hjälp och personalen är för det första otroligt gulliga och hjälpsamma och för det andra kompetenta och verkar vara noggranna. Bra öppettider och fint bemötande. Det enda negativa är att det är svårt att nå dem via telefon. De har bytt datasystem och man kan få vänta minst 40 min i kö trots köplats nr 1. De är också lite dyra men jag tycker att det är värt det.
Tack för ett professionellt och trevligt bemötande och en snabb hantering av Yazzies tandskada. Tack till Frans G och övrig inblandad personal.
Så proffsiga mot djur och deras husse och matte.
Har varit bra tycker jag men nu har dom bytt datasystem och det är svårt att komma fram via telefon fast man står ett i kön. Det kan ta upp mot en timma att komma fram. Personalen är utbytt och det känns stökigt.
Kastrerade två kattungar här. Den ena blev rakad på båda sidorna eftersom de ’rakade fel först’. Den andra fick allvarliga komplikationer och var tvungen att stanna där i flera dygn. Därefter fortsatte vi med hennes vård i hemmet. Vi kommer aldrig att komma tillbaka hit. Jag och min fru är missnöjda.
Veterinären var 40min sen, hade inte läst journalen, bad ej om ursäkt och var forcerad och försökte bli av med oss. Gjorde ej det som skulle göras enligt överenskommelse vid bokningstillfället. återbesök Skyllde ifrån sig på andra och lämnade oss att boka en ny tid för det som behövdes. Tack och lov betalade vi ej för denna gången. Obs! Finns enstaka trevliga och serviceinriktade anställda där.
Comment on this business

Directions to Uppsala Veterinärmottagning Ab with public transportation


Hässelby park 130 meters
Hässelby park (Uppsala) 130 meters
164
844
Uppsala Hållnäsgatan 270 meters
Hållnäsgatan (Uppsala) 270 meters
10

to add Uppsala Veterinärmottagning Ab map to your website;