facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uppsalafritid

Uppsalafritid

About

UppsalaFritid är störst i Sverige på att sälja CFMoto ATV och säljer även Suvi och Linderbåtar, Mercury-motorer Stiga & Toro trädgård och BK släpvagnar.

Story

UppsalaFritid säljer och servar på ett brett sortiment fyrhjulingar och båtar, båtmotorer och trädgårdsprodukter som gräsklippare och snöslungor och även släpvagnar och båtvagnar.
Dessutom ett omfattande tillbehörsprogram till fyrhjulingarna som vinschar, skogsvagnar, hjulsatser, bandsatser, med mera.
Vi erbjuder finansieringslösningar dom till såväl till våra privatkunder. De flesta hämtar varorna i vår butik/serviceverkstad men vi har även ordna med hemleverans.



"Motorbutik som säljer och har serviceverkstad för CF Moto fyrhjulingar och Mercury båtmotorer samt trädgårdsmaskiner från Stiga och Toro."
Address: Mogavägen 4, 74010 Almunge, 74010 Almunge
Phone: 070 - 433 7510
City: Almunge
Zip Code: 74010



related searches:
Similar places near
FJ Racing Suspension FJ Racing Suspension 109 meter Bytte dämpare och fjädrar fram och bak på min Triumph Speed Twin hos Jocke på FJ-Raci...
logobollar.net logobollar.net 185 meter Här kan du köpa logobollar på ett enkelt sätt till marknadens bästa priser. Vi är ett...
Skånsättra Schakt & Anläggning AB Skånsättra Schakt & Anläggning AB 2 km Mark och anläggnings arbeten i Uppsala med omnejd
Roslagens Jakt & Vilt Roslagens Jakt & Vilt 3 km Roslagens Jakt & Vilt driver Almunge Vildsvinshägn. En omfattande hundträningsanläggn...
Reviews
Trevlig och serviceinriktad personal. Ställde upp även under julveckan och gjorde allt för att snabbt fixa min CF Moto inför kommande snö i helgen. En eloge till personalen.
Edit 1/11 Nu har vi fått erbjudande om att byta ut de två maskinerna inom kort Låter bra Kan inte förstå men respekterar de som givit detta företag höga betyg. Min upplevelse: Köpte två nya fyrhjulingar i februari 2022. De rullade på men div fel uppstod och vi lämnade in dem i juni 2022 för åtgärd De hade då så stora brister att jag bad Hans om återköp Svaret var:lite glapp får man räkna med Dagen innan Uppsala fritids semesterstängning var de "klara" Då hade de haft dem 1 månad Direkt när vi hämtat dem upptäckte vi brister som gjorde att de var okörbara bla styrleder som glappade så barnen körde i diket med massa annat ,men då de hade semesterstängt tog det fyra veckor att köra tillbaka dem för åtgärd. Idag 27/11 hämtade vi då äntligen dem De har stått på verkstad 4 månader sen uttag Februari De har dock inte lyckats byta bakljus på ena fyrhjulingen så vi får försöka göra det själva Mötte ägaren men han gömde sig på sitt kontor Jag har vid varje kontakt velat betala för saker som inte omfattas av garanti men det har inte fungerat ändå Köp inget här Lovar stort.....
Bra o kunnigt servicefolk.
Trevlig personal, service av de flesta redskapen. Bra utbud av 4hjulingar och mopeder.
Mycket bra service, trevlig och hjälpsam personal. Och detta efter att vi betalat, ovanligt i dagens läge.
Supernöjd med mitt köp av kåpvagn. Bra pris på en fin vagn. Jag frågade om däckdimensioner och märkte att det satt något större däck än vad som uppges på tillverkarens hemsida. Utan att komma överens om att fixa detta hade säljaren fixat detta direkt genom att köpa SOV hjul med korrekt dimension. +++++++ Säljaren hade dessutom lagt in extra tillbehör som en bonus under kåpan, vilket gör att köpet blir extra trevligt, tackar! Högsta rekommendationer av denna firma.
Sålde mig en "ny" moped för 30 000 som visade sig ha haft 3 ägare före mig enligt papprena. Mopeden funkade inte och efter att ha ombesörjt kostnaden och tiden att få mopeden från Uppsala till Almunge flertalet gånger blev jag tvungen att lämna tillbaka den helt mot min betalning tillbaka. Oseriös handlare som lurar på folk nya maskiner med flera tidigare ägare helt enkelt. Handla på egen risk!
Väldigt stökig affär som inte vet var dom har sina saker. Pluss tar ca 800kr mer pr service för super soco än konkurrenterna.
Har reklamerat en winsh och efter två månader o tre telefonsamtal har jag ännu inte fått någon ny, så dåligt .
Köpte en 4-hjuling av dom, hade tur fanns på lager, leveranstid en vecka enligt löfte. Allt verkar ok monterat så här långt iaf, mkt nöjd!
Comment on this business

to add Uppsalafritid map to your website;