facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ups Scs Sweden

Address: Stensätravägen 5-7 , Skärholmen 127 39, AB, SE
Phone: +46 8 603 05 00
City: Skärholmen
Zip Code: 127 39



related searches: UPS - sweden, UPS kundtjänst, UPS - sweden email, UPS tracking, UPS - sweden contact, UPS sweden Jobs, UPS - sweden phone number, UPS - sweden tracking
Reviews
Obegripligt dålig leverantör, vill ha betalt för importavgifter trots att jag skickat en kvarglömd egen mobil från London. Har förklarat vid otaliga telefonsamtal och mejlväxling, har bifogat flygbiljetter men får trots att jag bestridit fakturan, påminnelser 5 månader efter.
Obegripligt dåliga på att leverera till privatpersoner. Kanske fungerar bättre till företag!? Dålig service. Vansinnigt omöjligt att ändra leverans på en försändelse man väntar på. Tror de fastnat i 1900-talet nör man jämför med andra bud. Förstår inte ens varför vissa företag envisas med att använda dem?
UPS är rena mardrömmen. Urusel service och dumpar paketen direkt hos ombud trots att man är hemma och väntar.
Urusel kundservice/kundtjänst avdelning. Charmkurs och kurs hur man hanterar kunden skulle sitta på plats. När jag ringde och personen jag pratade med, inte förstod vad jag behövde hjälp med så började han gorma och skrika i luren att jag måste vara mera konkret...aldrig mer UPS! Handlar aldrig från ett företag som anlitar UPS!
Extremt dålig kundservice. Katastrofdålig kommunikation. De har verkligen inte förstått att de är ett serviceföretag. Jag väljer bort internetbutiker som använder ups.
Dåligt servis med kunder. De vill bara hitta på att du kommer tillbaka för efterkontroll
Översatt av Google De laddar snabbt. Det är alltid ingen kö. Original Завантажують швидко. Черги завжди немає.
Översatt av Google Omöjligt att kontakta och lösa leveransproblem. Original Impossible to contact and solve delivery problems.
Översatt av Google Dåligggggghh tjänst Original Dåliggggggghh servis
Översatt av Google Svårt att hitta Original Hard to find
Comment on this business

to add Ups Scs Sweden map to your website;