facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Upzone Äventyrsparker

Upzone Äventyrsparker
"Är du sugen på en ny utmaning och ett fantastisk äventyr? På Upzone finns aktiviteter på hög höjd och på marken. Klättra bland träden, åk zipline, spela Combat Archery Tag eller testa vår nya Outdoor Escape Room. Besök oss med familjen, kompisgänget, föreningen, företaget, skolan och med möhippan eller svensexan."
Address: Vilénplan, 50313 Borås
Phone: +4633411741
City: Borås
Zip Code: 50313



related searches: Upzone Göteborg, Upzone Borås, Äventyrscampen, High Adventure partille, Kungsbygget, Zipline Göteborg
Similar places near
Upzone Äventyrsparker Borås Upzone Äventyrsparker Borås 277 meter Väldigt nöjd med vårt besök på Upzone! Bra banor med lagom svårighetsgrad på de enkla...
AVENTI AVENTI 943 meter Aventi är er affärsutvecklingspartner som genom event och aktiviteter stärker företag...
Borås Skatehall Borås Skatehall 1 km Ett bra alternativ för ung som gammal. Skate, inlines, klättring mm. Inomhus och utom...
Borås Partyservice AB Borås Partyservice AB 2 km Perfekt om du vill hyra till festen.
Nxtlvl VRArcade - Borås VR-Park Nxtlvl VRArcade - Borås VR-Park 2 km Trevligt ställe med bra utrustning och mycket att välja på.
Virtual Lion - Borasvr.com Virtual Lion - Borasvr.com 2 km VR-Center mitt i Borås - Öppet alla dagar Trådlös VR för alla från 7år och äldre! 120...
boras.com boras.com 2 km en stad som har mycket att erbjuda om man lämnar bilen och tar sig runt och är nyfik...
Comando Events UF Comando Events UF 2 km Vi är ett UF-företag som anordnar föreläsningar i Borås med omnejd.
Patisserie Butterfly Patisserie Butterfly 2 km Patisserie Butterfly cake, sweet, food
Paintball Dreams Paintball Dreams 3 km "Vi har bedrivit paintball verksamhet sedan 2007 och har en gedigen kunskap i ut...
Reviews
Väldigt nöjd med vårt besök på Upzone! Bra banor med lagom svårighetsgrad på de enklaste banorna och mer avancerat på de svårare. En av banorna var lite väl lång för barn och lite knixigt att komma igång med säkerhetskrokarna men efter ett tag gick det bra. Zipline-banan blev helt klart vår favorit!
Klätterpark med 3 olika svårighetsgrader intill Borås Djurpark. För att bli tillåted att klättra är ett krav på minst 110 cm längd. Bra instruktörer. Den svåraste banan är mycket krävande parkering med betalning finns i närheten
En riktig utmaning för hela familjen. Fyra banor med olika svårighetsgrader. Vill ni utmanas och testa något annorlunda är detta ett helt klart val. Älskade linbanorna och hade en väldigt rolig stund. Både en psykisk och fysisk utmaning för hela familjen!
Upzone Äventyrspark i Borås ligger i ett mysigt skogsområde bredvid Borås Djurpark och Alidebergsbadet. Högst upp i trädtopparna på höghöjdsbanan få ni en fantastisk utsikt mot djurparken och deras nya Dinopark. Här kan ni också spela Combat Archery Tag, spela Escape Game, och testa vår Äventyrsarena. I parken i Borås finns flera grillplatser och små bänkar som går att sitta och fika vid.
Personalen var fokuserad, lösnings- och serviceinriktad dessutom trots att man haft inbrott natten innan, banor och utrustning toppen; bra att det finns flera svårighetsgrader och ville man avbryta fick man hjälp med det.
Roliga banor. Ganska enklt om man gått 4 höghöjdsbanor tidigare. Fin grillplats, och rena toaletter.
Det är väldigt bra. Dom som jobbar där går igenom allt du behöver veta. Sen glömmer man bort alla stress och bekymmer i nästa två timmar. Roligt och utmanande banor.
Fantastiskt bemötande från personalen med bra och tydliga instruktioner. Bana i gott skick med många roliga hinder. Saknar dock linbana med rejäl fart, men det finns gott om linor att åka på. Finns en stor svänggunga, men den kräver separat bokning - gör det om du är där med våghalsigt folk, kanske inte blir superspännande annars.
Kanon fina banor & trevlig personal, vi kommer tillbaka!
Superkul och välskött äventyrsklättring bland träden. Duktiga instruktörer i vår grupp och flexibla med tider så vi hade en riktigt lyckad dag. Ligger precis bredvid Borås Djurpark så perfekt att kombinera med ett besök där också om man känner för det.
Comment on this business

Directions to Upzone Äventyrsparker with public transportation


Borås Boråsparken 70 meters
1
150
31
Erikslund 200 meters
1
150
31
Johannelundsgatan 270 meters
1
31

to add Upzone Äventyrsparker map to your website;