facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Urban Turban

About

Autentisk Indisk mat i Malmö.



"Indisk restaurang i malmö"
Address: Ystadsgatan 39, 21444 Malmö
Phone: +4640924409
City: Malmö
Zip Code: 21444



related searches: Urban Turban restaurant, Urban Turban Head Wrap, Urban Turban movie, Tjinder Singh wife, Bubbley Kaur, Cornershop Net Worth, Heavy Soup Cornershop, Cornershop Spectral Mornings
Reviews
Stället är mysigt och maten god. Ett litet minus för väntetid trots få gäster när vi var där men det vackra upplägget och smaken kompenserade. Vi kommer definitivt tillbaka.
Bra indiskt! Mycket trevlig personal. Stor uteservering. Naan 5/5 Tikki masala 4/5 Dal Makhani 4/5 Pakhora 3/5
Beställde hem kyckling jalfrezi, kachumber raita och peshawari naan och var väldigt nöjd med allt! Raitan är lite dyr 45 kr för en burk yoghurtsås tycker jag. Men den var väldigt god och bra storlek! Jalfrezin var lite starkare än väntat, men jag gillar starkt och med raitan till så blev det väldigt bra iaf! Gott och stort naan!
Bästa indiska restaurangen i Malmö! Maten är alltid vällagad och fräsch. Servicen är på topp!
Mycket bra smaker på de sex rätterna vårt sällskap provade. Kanske den bästa indiska restaurangen jag besökt i detta land. Bra service och miljö. Priset på dryck är lite högt annars bara possitivt.
God mat! Vi åt Kadai paneer, naanbröd och papadam, fräscht och mycket mat!
Grymt bra genuin Indisk mat. Inte den vanliga svenskifierade indiska man normalt hittar. Mycket trevlig och hjälpsam personal.
God mat. De kom ut med den relativt snabbt. Smakrikt och fräscht. Nan brödet var riktigt gott. Hon som serverade var väldigt duktig och hade god service! Hade kunnat vara ngt mer belysning i lokalen, lite för mörkt.
Vi hade hört mycket gott om Urban Turban, och gick dit en vardagkväll. Tyvärr tog maten väldigt lång tid innan den blev serverad, och var inte helt varm. Kanske berodde det på att det var relativt fullsatt just den kvällen, men det levde inte upp till våra förväntningar. Jag kommer förmodligen ge Urban Turban en andra chans, eftersom det är ett mysigt ställe!
Beställde korma men fick en mycket starkt kryddad orange gryta. Mina tre vänner beställde andra rätter, men de hade alla exakt samma nyans och var mycket lika i smak. Dock var deras mat mindre stark än min "korma" ... Papadamen var helt okej om man vill ha nåt snacks till en fatöl.
Comment on this business

Directions to Urban Turban with public transportation


Malmö Falsterboplan 60 meters
3
Malmö Ystadsgatan 120 meters
32
Malmö Nobeltorget 200 meters
3
32
5
Malmö Södervärnsplan 250 meters
3
Malmö Karlskronaplan 280 meters
32

to add Urban Turban map to your website;