facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Usa Nails

Address: Södra Förstadsgatan 55 , Malmö 211 43, M, SE
Phone: +46 40 30 02 11
City: Malmö
Zip Code: 211 43



related searches: usa nails prices, usa nails braselton prices, nail salon near me, nails near me, usa nails fayetteville ga, usa nails newry, nail salons near me, usa nails peru in
Similar places near
Sansabai Thaimassage Sansabai Thaimassage 2 km Väldigt duktig på sitt jobb och utomordentligt trevlig! Kan varmt rekommenderas.
Reviews
Resultatet var väl ok men lokalen är smutsig. Dammlagret var garanterat mer än en dag gammalt. Filarna var inte rengjorda. Möbler, väggar och personalens kläder är fläckiga. Dålig kvalitet på nagellacket.
Underbar men dem kan inte svenska personal tråkig lite att dem prata bara deras hempråk
Borttagning av shellack 150kr for 5 min. Resultat:
Jag kan säga att personalen var ganska typ otrevliga och gjorde lite slarvigt.. Men ska besöka igen ändå för naglarna blev så fina
Duktiga och trevliga.
Jette bra
Jag är missnöjd de personalen respektera inte och när jag försökte bara svara min mobil en gång de personal som hon gör mina naglar hon skrik på mig bara för att jag var vill svara på min mobil en gång. Och de platsen är jätte smutsig.
Dålig kvalitet och otrevliga personal som är outbildade och smutsig salong med äckliga gammal nagel filer mm. Rekommenderas inte!!!
Comment on this business

to add Usa Nails map to your website;