facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uskavigårdens Gårdsfören

"Uskavigården är en camping och lägergård i Bergslagen. Uskavi har stugor, vandrarhem och totalt 154 bäddar. Campingen tar ca 150 husvagnar, varav 50 är el-platser. Vi har egen badstrand med kommunens bästa badvatten!"
Address: Tre Sjöars Väg , Nora 713 94, T, SE
Phone: +46 587 33 00 25
City: Nora
Zip Code: 713 94



related searches: Uskavigårdens gårdsfören camping, Uskavigårdens gårdsfören age, Uskavigårdens gårdsfören reviews
Similar places near
Maria Krog Maria Krog 16 km Väldigt bra, aptitlig mat och trevlig personal Beställde grönsaks pasta som var jätte...
Reviews
Vackert men blåste så kallt. Var endast utanför men är säkert ett väl värt besök
God mat men ingen trevlig miljö att sitta och äta i. Buffén ok utom potatisen som var kall. Långbord i matsalen med för högt ljud då alla försöker prata samtidigt. Så mitt betyg är endast två stjärnor.
Hade inte minigolfbanan varit i ett så uselt skick och nudlarna som serverades till lunch var i total avsaknad av protein vi var många som jagade efter de stackars få kycklingbitarna hade detta varit en solklar femma. Fin plats på jorden med trevligt folk som sköter stället
Vi kom hit även i år. Hade positiva erfarenheter från förra året. Lika positivt även i år. Goda räkmackor och gott kaffe. Flickorna som serverade oss var rara, hjälpsamma och trevliga.
Kanoncamping vid vatten.. Lite avskilt läge. Stort fräscht servicehus. Allt finns för Husbil o vagn. Nära till Kalkstensbrottet 11 M djupt.Kristallklart vatten.
Var på besök för att paddla lite kajak, dessvärre verkade någon stolle ha dålig tidsuppfattning så det fanns bara en singel kajak till vårt sällskap av två. Löstes enkelt genom att informera tjejen i receptionen för att sedan hyra en dubbelkajak istället. Utöver det så ligger den här går så otroligt bra, vi var på plats när kvällssolen lyste upp området som finast.
Letar du efter en rofylld familjesemester är det här en bra camping. Mycket lugnt, rent och i vackra omgivningar. Vi reste med två barn 2 och 6 det fanns flera lekplatser för dem och tillräckligt på campingen för att hålla dem nöjda en vecka. + befriad från fylla och stök som tyvärr är vanligt på många andra campingar + inte en massa bilar inne på campingen, bra att det fanns egna parkeringar en bit bort, +vacker sjöutsikt.
Uskavigården är helt outstanding. Bra badvatten, toppen servicehus. God mat i deras resturang. Lugnt och familjevänligt
Jag och min fru åt lunchbuffe' och det smakade alldeles utmärkt. Rek. om man är hungrig. Tavelgalleri på andra våningen.
Strandnära/Badbrygga till Sjön Usken. *Kanotuthyrning* Promenadmöjligheter: Bergslagsleden går förbi vid Uskavi P-plats.
Comment on this business

to add Uskavigårdens Gårdsfören map to your website;