facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for UTK hallen

Address: 7 Edith Södergrans Gata, 754 26 Uppsala
Phone: +4618212066
City: Uppsala
Zip Code: 754 26



related searches: Utk matchi, Mycourt, Every Padel Fyrislund, USIF tennis, Matchi usif, Prime Padel, Padel Zenter Uppsala, Tennis se elitserien
Similar places near
Upsala Tennisklubb Upsala Tennisklubb 16 meter Min kusin drack .
Fyrisfjädern Fyrisfjädern 3 km Utmärkta planer, samt stor lokal trevlig personal inget nedåt.
Hagunda IFs Tennis och Innebandy i Vänge, Uppsala Hagunda IFs Tennis och Innebandy i Vänge, Up... 13 km Hagunda IFs tennisbanor och innebandy uteplan i Vänge, utanför Uppsala
Reviews
Bra med vattenkran på väg in i hallen men vattnet är inte så gott... Annars gillar jag banorna. Mysfaktorn skulle kunna bli högre, de är på väg med sofforna. Hoppas banorna utomhus också får vattenkran? Mycket bra priser på banhyra just nu- både inne och ute.
En stor anläggning med banor för alla racketsporter. Anläggningen består både av nya och gamla hallar som är under upprustning.
Vissa banor har något låga tak.
Bra hall men svårt att hitta till omklädningsrummet
Väldigt snyggt faktiskt, stort också!
Alltid trevlig och hjälpsam personal och en väldigt fin anläggning där padel, tennis, badminton och squash kan spelas. Det finns racket att hyra i receptionen vilket är grymt om man vill prova på en sport som man kanske inte kör då mycket och därför inte har utrustning själv : Kommer hit ganska ofta för att spela olika racketsporter och tycker alltid att det är lika trevligt att komma in på UTK!
Prisvärt! Trevlig personal! Störande belysning för badmintonspel. De som spelar padel och tennis ser ut att stortrivas!
Har blivit mycket finare efter renoveringen. Fin atmosfär och många banor att välja bland.
Väldigt mycket ljud färdas från padelhallen in till tennisbanorna 7, 8 och 9. Det skulle vara bra om man kunde hänga upp något ljuddämpande mellan de olika delarna. Något fasttrampat tuggummi och vattenläckage på några ställen. I övrig är det bra.
Superbra! Hunnit testa deras utebanor 2 ggr bara denna vecka. Spelade på deras singel och dubbelbana. Kommer defenitivt att komma tillbaka igen.
Comment on this business

to add UTK hallen map to your website;