facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Utö Bakgård

Address: Bygatan 2 Gruvbryggan , Haninge S 130 56, AB, SE
Phone: +46 70 015 19 00
City: Haninge S
Zip Code: 130 56



related searches: utö bakgård öppettider, restaurang utö, utö bageri öppettider, utö butik, utö nya bageriet, ica utö, utö cafe, utö värdshus
Reviews
Supergoda mackor och pizza! Stora mackor är så bra! Testade båda kyckling och rödbetor
Kanske Stockholm bästa stenungsbageriet. Vi seglade över från Muskö enbart för det. Tack för energiladdade bullar till hemseglingen! Vi handlade på Ica samtidigt och kunde lägga till vid Ica-bryggan precis nedanför bageriet. Längst ut fungera det med 1 m djupgående.
Frallorna härifrån är som små bitar av himmelriket. Bullarna glänsande färska och personalen megamysig. Missa inte för allt i världen om ni har vägarna förbi! Vi handlar här varje morgon när vi hänger på Utö - så stort tack för att ni förgyller våra frukostar
Goda matbröd och fika! Öppnar "tidigt" så går att avnjuta en trevlig frukost i skärgårdsmiljö.
Helt otroligt bra! Bästa bullarna vi ätit någonsin, fin färg och skorpa men med en perfekt smörig kärna. Blir lätt ett par till. För att inte glömma frallorna, kraftiga och goda smaker mellan de olika typerna samt trevligt mättande.
Gott bröd men de färdiga mackorna var inge vidare. För mkt kladd/sås.
Gott kaffe men inget glutenfritt och laktosfritt. Allt såg jätte gott ut men inget som jag kunde äta
Mysig bageri med väldigt gott bröd. Utölimpan är väldigt god, om man kan/orkar vänta tills 17-tiden får man köpa den nybakt.
Lyxbullen är fantastisk god!! Provade även Utöbrödet som passar perfekt till kaviar och kokt ägg i frukosten på båten.
Måste varit de godaste bullarna som jag någonsin smakat på! Supergoda mackor och enkla pizzor som smakar gott till lunch.
Comment on this business

to add Utö Bakgård map to your website;