facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Utsikten Meetings

Address: Utsiktsvägen 10 , Nynäshamn 149 41, AB, SE
Phone: +46 8 546 291 00
City: Nynäshamn
Zip Code: 149 41



related searches: Utsikten meaning, Utsikten live
Similar places near
Nynäs Havsbad Nynäs Havsbad 3 km Jag önskar jag kunde skriva om vistelsen men så långt kom vi aldrig . Hotellet ringde...
Lövhagens Kaffeservering & Vandrarhem Lövhagens Kaffeservering & Vandrarhem 3 km Fin kulturgård med café. Fina promenadleder och havsbad med utsikt. Kajak uthyrning ...
Reviews
Stor och luftig lokal för konferenser. Hotel managern kunde varit lite mer smidig och tillmötesgående vid incheckning som drar ner poängen. Maten däremot var väldigt bra och fina råvaror. Snabb hantering av serveringspersonal till sällskap över 150 personer.
Bodde på Utsikten när jag var på konferens. Får endast två stjärnor av mig för det enda som var bra var frukosten och konferens lokalerna. Rummet va helt okej men inte mer än så. Kudden jag hade va den sämsta jag nånsin varit med om. Helt platt och jätteobekväm. Fick ett jättedålig bemötande av en av personalen som i princip skällde ut mig för att jag frågade vart det fanns fler glas och bestick under lunchen. Så letar ni hotell i Nynäshamn så skulle jag rekommendera att ni väljer ett annat hotell.
Trevlig personal och god mat i en trevlig miljö. Rummen är städade men lite slitna och utdaterade. När rummet har en Diavox 2 Bord telefon då vet man att inte mycket har gjorts för att modernisera rummet.
Här har jag haft tillfälle att äta lunch, flera gånger de senaste åren. Lunchen har alltid varit i bufféform och fantastiskt god. Att sedan ta med sig sin lunch och njuta av den fantastiska havsutsikten, det går jag igång på.
Trevligt ställe. Fantastisk middag. Konstig byggnad som gav långa avstånd. Konferensrummet var långt och konstigt. Gick inte att höra vad folk sade i andra änden. Utsikten var fin. Namnet höll vad det lovade.
De stora öppna ytorna är jättefina och maten var riktigt bra. Perfekt för konferens. Rummen däremot hade en känsla av gammalt vandrarhem.
Trevliga allmänna utrymmen bar, restaurang, etc med mycket god mat och trevlig personal. Rummen av mycket enkel standard och obekväma kuddar.
Stilfull minimalistisk stil. Fin utsikt men medioker mat. Var här med jobbet och det är lugn och luftig atmosfär här!
Lite sjukhus känsla när man bor i det sjunde blocket. Men mycket trevlig personal
God mat, trevlig miljö, men framförallt fantastisk personal!
Comment on this business

to add Utsikten Meetings map to your website;