facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Utsikten Meetings

Utsikten Meetings

About

Världens skönaste mötesplats med groove and soul. Den mysiga loungen, den perfekta eventsalen och möteslokalerna. Här finns också musiken, maten och den konstiga konsten. Välkommen till oss på Utsikten Meetings.

Story

På Utsikten Meetings ser vi oss gärna som Sveriges största, bästa och mest spelgada symfoniorkester.Du har 22 000 kvadratmeter till ditt förfogande, 45 mötesrum och totalt 400 bäddar.

Här kan ni komponera era möten, konferenser och event precis som ni önskar. Vi har erfarenheten, kreativiteten och kunskapen att både överraska och förverkliga era önskemål och drömmar.

Address: Utsiktsvägen 10, 149 41 Nynäshamn
Phone: 08-546 291 14
City: Nynäshamn
Zip Code: 149 41


Similar places near
Nynäsgården Hotell & Konferens Nynäsgården Hotell & Konferens 667 meter Kom sent, fungerade jätte bra med incheckning. Blev lite förvånad idag då jag var där...
Skärgårdshotellet Skärgårdshotellet 1 km Vid Minnesstund 9/12 servades en så kallad räkmacka som inte motsvarar en benämning ...
Nynäs havsbad Nynäs havsbad 3 km Underbar service, vackert område, avslappnande spa och jättegod mat i restaurangen. V...
Nynäs Havsbad Nynäs Havsbad 3 km Här kan du Spa'a och bada i mysig miljö. Mycket trevlig personal. Väl värt ett besök....
Reviews
En stor och välorganiserad konferensanläggning med ett bra boende och vacker omgivning.
Numera även ny förskola.
Stor och luftig lokal för konferenser. Hotel managern kunde varit lite mer smidig och tillmötesgående vid incheckning som drar ner poängen. Maten däremot var väldigt bra och fina råvaror. Snabb hantering av serveringspersonal till sällskap över 150 personer.
De stora öppna ytorna är jättefina och maten var riktigt bra. Perfekt för konferens. Rummen däremot hade en känsla av gammalt vandrarhem.
Trevligt ställe. Fantastisk middag. Konstig byggnad som gav långa avstånd. Konferensrummet var långt och konstigt. Gick inte att höra vad folk sade i andra änden. Utsikten var fin. Namnet höll vad det lovade.
Lite sjukhus känsla när man bor i det sjunde blocket. Men mycket trevlig personal
Här har jag haft tillfälle att äta lunch, flera gånger de senaste åren. Lunchen har alltid varit i bufféform och fantastiskt god. Att sedan ta med sig sin lunch och njuta av den fantastiska havsutsikten, det går jag igång på.
Trevlig personal och god mat i en trevlig miljö. Rummen är städade men lite slitna och utdaterade. När rummet har en Diavox 2 Bord telefon då vet man att inte mycket har gjorts för att modernisera rummet.
Trevliga allmänna utrymmen bar, restaurang, etc med mycket god mat och trevlig personal. Rummen av mycket enkel standard och obekväma kuddar.
Comment on this business

to add Utsikten Meetings map to your website;