facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Utsiktens cafe & restaurang Ödsmålsbron

Address: 444 95 Stenungsund
Phone: 0303-89133
City: Stenungsund
Zip Code: 444 95


Similar places near
Välkommen in Välkommen in 5 km Välkommen in för att unna dig något gott, fylla på med energi och koppla av en stund....
Sockerpastans Bakverk Sockerpastans Bakverk 5 km Vi bakar unika och personliga tårtor, skräddarsydda efter dina önskemål!
Café Oasen Café Oasen 6 km Jättegott kaffe, brett utbud av goda mackor och ypperligt bra bemötande av personalen...
Bistro Beo Bistro Beo 6 km Mycket god pasta! Dock tyckte jag att man kunde fått brödet på köpet 2 skivor bröd fö...
Stenungsund Camping Stenungsund Camping 8 km Campingplats, vandrarhem, cafe
Reviews
Väldigt glad med denna platz. Kaffe och kaka är så gott. De har så många olika kaka.. Jag planera att komma tillbaka och testa alla. och vilken underbart utsikt mot havet. Vi är jättenöjd. Finns grattis parkering plats.
Enkelt bra utbud utan krångel. Det märktes att tjejen i kassan gillar människor. Mycket trevlig och omtänksam. Fanns även glutenfritt bröd och fika. Humana priser. Vi kommer tillbaka.
Fin utsikt av hela Laholmsbukten. Ta 20min promenad från bakom Willys/Teddykompaniet. Finns smörgåsar och smulpajer.
Egentligen 0/5 stjärnor! Efter en lång cykeltur ville jag o min fru avsluta passet med kaffe o bulle. Vi visste att dom stänger 17. Anländer precis 16:30 och mannen/ägaren vägrar att släppa in oss. Vi hade inte tänkt att stanna längre än till 16:59 men NEJ. Han stod där vid entrén o väntade tills alla gäster lämnar hans ställe:- Sen när man läser andra recensioner här på google på vilket oprofessionellt sätt ”Café Utsikten” svarar på lite kritik så är jag väldigt glad att jag inte fick komma in!
Ett måste när man är i dessa trakter!!! Fantastisk utsikt, goda mackor och gott kaffe. Supersmart kö system där man kan sitta och vänta. Roligt med rött och grönt ljus när det är fritt fram att beställa. Även skylten där man blir ombedd att duka undan efter sig för att undvika besök av närgångna fåglar, något som andra restauranger och caféer borde ta efter.
Mycket god mat i vacker miljö. Besöktes nu igen ca 3år senare, och vi vart nöjda igen. Ev något dyrare och mer folk än tidigare.
Jättefint café/restaurang med god mat och trevlig personal. Trevligt koncept med uteservering på Hallandsåsen där man tar en korg med dricka, bestick och signal för maten. När det piper hämtar man ut maten. Alla gäster plockar undan sin disk, packar det i korgen och lämnar in; alltså inga fåglar! Tyvärr har buskarna växt sig höga så den vackra utsikten är inte så enkel att se från borden. Har aldrig haft problem med parkering, ta det försiktigt på den smala vägen upp för åsen.
Väldigt fint läge med fantastisk utsikt. God blåbärspaj och trevlig personal. Tyvärr var det jättekallt dagen jag var där så jag kunde inte sitta ute, men det finns som tur är plats inomhus också.
Underbar utsikt!! Menyn är okej, ganska höga priser. Minus är att det egentligen inte finns något för barnen på menyn. Och när vi frågade efter en ostmacka fick vi ett nej. Så det blev bröd och smör.
Bra anpassat för covid. Mysig personal, och hembakat fika. Men mängder av getingar gör besöket stökigt
Comment on this business

Directions to Utsiktens cafe & restaurang Ödsmålsbron with public transportation


Lunna 100 meters
334
337
932

to add Utsiktens cafe & restaurang Ödsmålsbron map to your website;